Double Face
Lumiere Brother & The Model Spy

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010
Είσοδος: 5 Ευρώ
Ώρα Έναρξης: 23.00


Το Bios αφιερώνει τις Πέμπτες του σε ένα διαφορετικό ήχο της πόλης και προσκαλεί Ελληνικά συγκροτήματα και μουσικούς, δύο κάθε φορά,  να παίξουν έτσι όπως δεν τους έχουμε ακούσει ποτέ. Στόχος είναι να παρουσιάζουν ξεχωριστά πρότζεκτ, είτε σε συνεργασία με άλλους μουσικούς, είτε με εικαστικούς και οπτικοακουστικούς καλλιτέχνες.

Από το διαφορετικό στήσιμο των κομματιών επί σκηνής μέχρι την χρησιμοποίηση ειδικών visuals, όλα είναι πιθανά σε μια βραδιά που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και να δημιουργήσει καινούργιες συμπράξεις. Το πρόγραμμα ξεκινάει αυστηρά στις 11μμ.

Tο Bios σε συνεργασία με το Αvopolis, δίνει την ευκαιρία σε 10 αναγνώστες να κερδίσουν από 1 μονή προσκλήση για το  live των Lumiere Brother & The Model Spy την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου.
Στείλτε τις συμμετοχές σας μέσω mail στο
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ως την Πέμπτη 21/10, στις 15.00 το μεσημέρι, για να μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω mail.


Lumiere Brother
Ο Θανάσης Χριστοδούλου, γνωστότερος ως Lumiere Brother υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Πατρινού γκρουπ Serpentine στο οποίο έπαιζε κιθάρα. Ως γκρουπ κυκλοφορούν το πρώτο τους EP το 2007, ενώ το 2009 κυκλοφορεί την πρώτη σόλο δουλειά του με τίτλο Fiction με την συμβολή του Ottomo στην παραγωγή. Σε αυτήν τολμά να «απαρνηθεί» την κιθάρα και να χτίσει κινηματογραφικές μελωδίες που θυμίζουν εικόνες από το σινεμά του Tim Burton, τη μουσική του Danny Elfman, με κλασσικές, ποπ επιρροές από τους ELO και τους Beatles, αλλά και τις ατμοσφαιρικές συνθέσεις του Satie και του Debussy.

http://www.myspace.com/lumierebrother


The Model Spy
Οι Model Spy δημιουργήθηκαν ως συνέχεια των Paraffin το φθινόπωρο του 2004. Το συγκρότημα πήρε τη σημερινή του μορφή το χειμώνα του 2006-2007 οπότε και ηχογράφησαν το πρώτο τους ομώνυμο EP.  Έχουν γράψει επίσης τη μουσική για την ταινία μικρού μήκους ‘Souvenirs’ του Αλέξανδρου Κακανιάρη και για την ταινία μικρού μήκους της Νικολέτας Λεούση ‘Υπερωρίες’ που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη σαιζόν. Άλλες κυκλοφορίες τους αποτελούν το κομμάτι Assassin Romantique στο σάουντρακ του ντοκιμαντέρ The Approaching of the Hour και το single dNA/dNA The Bossa Way, ενώ το Μάιο του 2010 η διασκευή τους στο I Know Where Syd Barret Lives συμπεριλήφθηκε στη συλλογή All Those Times We Spent Together – A Tribute To Television Personalities της Καναδικής εταιρείας The Beautiful Music (TBM).

http://www.myspace.com/themodelspy

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured