Η Plenty Projects σε συνεργασία με την Demo Mode events  παρουσιάζει


VOLUME festival - 26 & 27 Οκτωβρίου 2010
Μια δυνατή Live εμπειρία στο Βόλο!


Στην πόλη του Βόλου, μετά από καιρό φαίνεται να ξυπνά η έμπνευση και το τοπίο αλλάζει : το κοινό συντονίζεται στις μουσικές δονήσεις της εποχής μας , με δυνατές επιλογές που το εκφράζουν.

Για πρώτη φορά Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, έρχεται το  Volume festival! Σε ένα δυνατό διήμερο στο χώρο Τσαλαπάτα στα Παλαιά, τα πιο αγαπημένα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού ζωντανά:

Μόνικα, η μεγαλύτερη ελπίδα της εγχώριας σκηνής έχει γίνει γνωστή με το μικρό της όνομα στο κοινό και έχει αγαπηθεί από την πρώτη δουλειά της όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια. Με ακουστικά τραγούδια και αγγλικό στίχο σαγηνεύει κάθε φορά στις σπάνιες εμφανίσεις της. Κρατώντας την κιθάρα της και με παρέα την πολυμελή μπάντα της θα εμφανιστεί το βράδυ της 26ης Οκτώβρη και θα κάνει τους πάντες –όχι μόνο όσους έχουν την ονομαστική εορτή τους-να το γιορτάσουν!

Γιάννης Αγγελάκας 3, ο τραγουδιστής μιας εναλλακτικής γενιάς και ηγετική μορφή από τις 'Τρύπες' δε θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Με μοναδική διαχρονική παρουσία στα εγχώρια μουσικά πράγματα, αν και διαγράφει τη δική του ανεξάρτητη πορεία, πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις όλων. Μια χειμαρρώδης παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με “ψυχή βαθιά”, που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός καταφέρνει σε κάθε εμφάνισή του, να απογειώνει τη διάθεση του κοινού σε ένα παραλήρημα χωρίς κανόνες. Το τρίο του Γιάννη Αγγελάκα συναποτελούν οι Ντίνος Σαδίκης (Eν Πλω) και Στάθης Αραμπατζής, καθώς και ο Τίτος Καργιωτάκης στις κονσόλες, όλοι μουσικοί με ιστορία που συνδέθηκαν στενά μέσα από τους Επισκέπτες.

Μαζί τους, το πρόγραμμα πλαισιώνουν κατάλληλα όλο το βράδυ καλεσμένα σχήματα που έχουν ήδη εκτιμηθεί, καθώς και συγκροτήματα της περιοχής :
Οι Βurger Project, η πιο 'διασκευαστική μπάντα' της Ελλάδας, συγκινεί και διασκεδάζει την πραγματικότητα με ροκ, ska, Balkan και jazz διασκευές όλο διάθεση και ..φορεσιές! Έρχονται να επιβεβαιώσουν τους στενούς δεσμούς με το  Βόλο την Τρίτη 26 Οκτώβρη, την ημέρα που θα εμφανιστούν νωρίτερα οι φιλόδοξοι Pig In a Poke σε εναλλακτικό ήχο και οι ταλαντούχες Blue Jazz Fiction, που πλέον εξαπλώνουν παντού τη μουσική τους..

Παραμονή του ..‘ΟΧΙ’,  τη ροκ βραδιά στις 27 Οκτώβρη θα ταρακουνήσουν οι δημοφιλείς 63 High που κάνουν κόσμο να παραμιλάει για τον παλμό τους. Σε ταιριαστό ska punk μοτίβο,  οι Ska Bangies θα μας κάνουν να κινηθούμε σε γρήγορους ρυθμούς με χαβαλέ όπως το κάνουν ..στη Τζαμάικα! Τη βραδιά που ξεκινάει στις 9μμ. ακριβώς ‘ανοίγουν’ οι  ντόπιοι Ιnner Sleeves που μας προ(σ)καλούν να τους εκτιμήσουμε.

Αναλυτικό Line Up:

Τρίτη 26 Οκτωβρίου

ΜΟΝΙΚΑ
Τhe Burger Project
Blue jazz Fiction
Pig In a Poke

Tετάρτη 27 Οκτωβρίου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ 3
63 High
Ska Bangies
Inner Sleeves

‘Έναρξη 21:00 μμ  -οι πόρτες ανοίγουν 20:00.

Η διοργάνωση είναι μια συνεργασία της  Plenty Projects, μη κερδοσκοπικής εταιρίας πολιτιστικών εκδηλώσεων και της Demo Mode events. Mε δεδομένο ότι διανύουμε μια περίοδο κρίσης και σύγκρισης, η τιμή εισόδου ορίζεται συμβολικά σε αυτό το μοναδικό event και για τις 2 μέρες, ώστε ο πανέμορφος χώρος Gold Star στο Τσαλαπάτα να γεμίσει φιλόμουσο κοινό. Ενδεικτικές τιμές: μπύρα 3 € , ποτό 5 €.


Ε ι σ ι τ ή ρ ι α
15 €  στην είσοδο
13 €  ημερήσιο προπώληση (μέχρι  26/10)
25 €  εισιτήριο 2 ημερών (περιορισμένος αριθμός)

Σημεία προπώλησης τοπικά (από 15/10):
• Public Bόλου (Κονταράτου με Ογλ)
• Καταστήματα Seven spots
• Αββαείο (Λαχανά 1, Παλαιά)
• Κουρσάρος (Ιάσονος 123 με Γκλαβάνη)


**Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010 , νιώστε την ένταση ζωντανά!
στην αίθουσα Gold Star στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, στα Παλαιά Βόλου

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , www.plentyprojects.com
facebook event : www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=114929098566189


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured