news.team

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

“BLUE VELVET”
με τη ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ
 
«Η Σία Κοσκινά, ηθοποιός και performer, μια από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους του μουσικού θεάτρου στην Ελλάδα, μας ταξιδεύει στο χρόνο ερμηνεύοντας μερικά από τα σημαντικότερα και πιο αγαπημένα τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο»

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Μπλε Βελούδο είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης, με σημαντικά ακούσματα από το χώρο του παγκόσμιου κινηματογράφου αλλά και του θεάτρου.
Η Σία Κοσκινά μας ταξιδεύει στο χρόνο των μουσικών μας αναμνήσεων , ερμηνεύοντας ορισμένα  από τα σημαντικότερα τραγούδια του εικοστού αιώνα , που θα μας θυμίσουν  ανθρώπους  που αγαπήσαμε.
 Οι μνήμες διαδέχονται η μια την άλλη, και μουσική, τραγούδια και στίχοι, δημιουργούν μια υποβλητικά ερωτική ατμόσφαιρα.
« Θα θέλαμε να τραγουδάτε μαζί μας… κι όταν δεν τραγουδάτε να είστε εδώ, κι έτσι μαζί μας να θυμάστε… Κι όταν θα σβήσουν τα φώτα , πάρτε μαζί σας το ταξίδι που μοιραστήκαμε… Κάντε το ανάμνηση, όνειρο ή και σιωπή…».
Αγαπημένες μουσικές και τραγούδια των N. Rota, N.Piovani, A. L. Webber, G. Gershwin,  J.Kander, J. Stayn, M. Legrand, K. Weill, S.Sondheim, C. Porter, M.Yeston, Μ .Χατζιδάκι, Στ. Ξαρχάκου και Γ. Μουζάκη αποτελούν το μουσικό υλικό του Μπλε Βελούδου (Blue Velvet)!
Μαζί της στη σκηνή, ο πρώτος χορευτής της Λυρικής Σκηνής Alexander Neskov. Την συνοδεύει η πενταμελής ορχήστρα
Τα κείμενα που ακούγονται, είναι αποσπάσματα σεναρίων και θεατρικών κειμένων.
Την παράσταση  σκηνοθετεί ο Γιώργος Λιβανός,
 
08/10/10 στις 20.30
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ  ΑΙΘΟΥΣΑ Δ.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Τιμές εισιτηρίων :€ 25,00 (Φοιτητικά) - 35,00 - 45,00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Στα ταμεία του Μεγάρου, στο εκδοτήριο Ομήρου 8 στο Σύνταγμα Δευτέρα με Παρασκεύη 10 το πρωί  με 4 το απόγευμα και τηλεφωνικά με πιστωτική στο 210-7282333 ή ηλεκτρονικά στο www.megaron.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 9514779

 http://www.siakoskina.com

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured