Νέα συλλεκτική έκδοση VELVET – “D.I.Y.”

Release event
Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

LIVE: The Jaywalkers, The Meanie Geanies, Next Time Passions
DJ SETS: The Last Drive, VELVET squad

Bios
Πειραιώς 84
Είσοδος: 5 €

Το περιοδικό VELVET γεννήθηκε το 2005, βασισμένο σε μια D.I.Y. αισθητική και ηθική. Στα 5 χρόνια παρουσίας του εμπνεύστηκε, αλλά και στήριξε με τις μηνιαίες εκδόσεις του, τα VELVET festivals, το VELVET bus και τα όλα του τα events, ένα μεγάλο κομμάτι της πολιτιστικής πραγματικότητας της Ελλάδας που έχει να κάνει λίγο ή πολύ με το συγκεκριμένο «κλίμα» ή «ατμόσφαιρα».

Για την περίοδο που διανύουμε το VELVET έχει προχωρήσει σε συλλεκτικές εκδόσεις με πρώτη το VELVET – “Tomorrow”, το οποίο εξαντλήθηκε στους 3 πρώτους μήνες κυκλοφορίας του, επανεκδόθηκε και είναι πάλι στη διάθεση του κοινού. Συνέχεια έχει το VELVET – “D.I.Y.”, η δεύτερη συλλεκτική έκδοση,  η οποία θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, με ένα μεγάλο release event στο Bios, και θα προσπαθήσει να αποκρυσταλλώσει όλα αυτά τα χρόνια D.I.Y. δημιουργίας, αλλά και να δώσει αφορμές για σκέψη και πράξη στο άμεσο μέλλον.

Το VELVET – “D.I.Y.” θα έχει διαφορετικό format και θα περιέχει μια pocket size (βλ. ΒΙ.ΠΕΡ.) έκδοση με κείμενα από τη γνωστή ομάδα του VELVET (Σώτη Τριανταφύλλου, Μάκης Μηλάτος, Ανδρέας Αγγελιδάκης, Νάντια Αργυροπούλου, Άκης Καπράνος, Ανδρέας Κίκηρας κ.ά), artworks από εικαστικούς καλλιτέχνες με πρωτότυπα έργα (Δημήτρης Αρβανίτης, Κωστής Βελώνης, Νίκος Γουλής, Δημήτρης Ιωάννου, Ανδρέας Κασάπης, Καλίνα Μαϊοπούλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Asako Masunouchi), ενώ special guests για το VELVET D.I.Y. collectable edition είναι η θεατρική ομάδα Blitz, οι designers Greece is for Lovers, o αρχιτέκτονας Γιώργος Τριανταφύλλου και ο σκηνοθέτης Άγγελος Φραντζής, οι οποίοι δημιουργούν projects ειδικά για τη συγκεκριμένη έκδοση.

Η έκδοση θα συνοδεύεται από μια κασέτα με καινούργια, ακυκλοφόρητα ή σε διαφορετικές εκτελέσεις τραγούδια των The Last Drive, The Jaywalkers, The Meanie Geanies και Next Time Passions.  Πρόκειται για ένα μικρό συλλεκτικό θησαυρό, τον οποίο έχουμε επιμεληθεί 1 προς 1 (οι κασέτες έχουν αντιγραφεί από την ομάδα του VELVET), με κάποια από τα σημαντικότερα ελληνικά συγκροτήματα που έχουν επί χρόνια στηρίξει με τη στάση και το έργο τους την D.I.Y. κουλτούρα.

To VELVET D.I.Y. θα κυκλοφορήσει στο Bios, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στην ειδική τιμή των 7 €.


Με την υποστήριξη του Bios

VELVET magazine
Μιλτιάδου 17, 4ος ορ.
10560 Aθήνα
Τ/F: 210 33 14 923
www.velvetmagazine.gr
www.myspace.com/velvetmagazine

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured