ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΣΤΟ BADMINTON
Μια όαση μουσικής δροσιάς σ' ένα από τα πιο όμορφα πάρκα της Αθήνας. Με στέγη μόνο τα αστέρια, οι πιο γοητευτικές μουσικές, ζωντανά κάθε βράδυ και για όλο το Σεπτέμβριο.

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΑΤ
μια μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα με τους
Πόπη Αστεριάδη Μιχάλης Βιολάρης Κώστας Καράλης Λιζέττα Νικολάου Καίτη Χωματά

Στο Μουσικό Προαύλιο ξαναζωντανεύει το Σεπτέμβριο η εποχή των μεγάλων δημιουργών και των σπουδαίων ερμηνευτών, που με το ταλέντο και τα τραγούδια τους σφράγισαν τη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, επιφυλάσσοντας αναμνήσεις για τους παλιότερους και μαγεία για τους νεότερους.

Ένα μουσικό ταξίδι στο χθες, στην Πλάκα της δεκαετίας του 60 και του 70, όταν τα γραφικά σοκάκια της με φόντο την Ακρόπολη, ήταν το επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης με τις ατμοσφαιρικές μπουάτ όπως τα Ταβάνια, οι Εσπερίδες η Λήδρα, το Zoom, η Διαγώνιος, ο Σκορπιός, η Αυλαία και τόσες ακόμη.

Στα Χρόνια της Μπουάτ θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε σπουδαίες επιτυχίες του νέου κύματος αλλά και του έντεχνου τραγουδιού από τους αυθεντικούς ερμηνευτές τους: Πόπη Αστεριάδη, Μιχάλης Βιολάρης, Κώστας Καράλης, Λιζέτα Νικολάου και Καίτη Χωματά και
την εξαμελή ορχήστρα τους. Τραγούδια όπως Μια αγάπη για το καλοκαίρι, "Να διώξω τα σύννεφα", ’σπρα καράβια, Σκληρό μου αγόρι, Σπασμένο καράβι, Δελφινοκόριτσο, Τα ριάλια, Μαυρομαλλούσσα κοπελιά, Τώρα γι άλλα τραγουδάμε, Ιδανικός και ανάξιος εραστής, και τόσα άλλα, που η διαχρονική τους αξία αποδείχτηκε στο πέρασμα των χρόνων, χρίζοντάς τα ως μουσικά «διαμάντια» στο σύνολο του
μουσικού μας στερεώματος!

Σκηνοθετική Επιμέλεια-Παρουσίαση: Μάκης Δελαπόρτας

Ενορχήστρωση-Διεύθυνση Ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης

Κείμενα: Στέλιος Παπαδόπουλος

Απο 1- 11 Σεπτεμβρίου κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο
στις 21.30 - Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 8840600, www.proavlio.gr - www.ticketnet.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured