news.team

Το Green Design Festival επιστρέφει!

Για 2η χρονιά, από 23 Σεπτεμβρίου μέχρι και 10 Οκτωβρίου, στο Σύνταγμα, περισσότεροι από 150 σχεδιαστές, επιμελητές και εθελοντές θα μιλήσουν μέσα από το design και τις εφαρμογές του για ένα τρόπο ζωής περισσότερο φιλικό προς το περιβάλλον και θα προτείνουν νέες και εύκολες ιδέες περιβαλλοντικής συμπεριφοράς.

Οι designers του WhiteBox εχουν αναλάβει, (με μεγάλη χαρά) εξ ολοκλήρου τη δημιουργική υλοποίηση του Fashion Project του Green Design Festival 2010.
Στα πλαίσια της εθελοντικής συμμετοχής και εργασίας επάνω στην ιδέα μιας εναλλακτικής DIY (Do It Yourself) μόδας, οι σχεδιαστές του WhiteBox, δημιουργούν, επαναχρησιμοποιώντας παλιά υλικά, ρούχα,αξεσουάρ, νέες πρωτότυπες δημιουργίες, που πάνω απ όλα θα είναι εύκολα υλοποιήσιμες από κάθε κοινωνική ομάδα.
Ιδέες μεταποίησης και «μεταμόρφωσης» με οικολογική και περιβαλλοντική συνείδηση!

Οι σχεδιαστές του WhiteBox που συμμετέχουν,είναι: Γιωσαφάτ Τζέσσικα, Μέργου Όλγα,Κωστούλη Φωτεινή,Galanti Stella, Βαμβακά Κατερίνα-Παντζιάς Κωσταντίνος, Ράπτη Άντζελα, Καράμπελα Κίκα -Ευθυμίου Άγγελος, Πουλοπούλου Μαρίκα, Γλαβίνας Νίκος, Νερατζούλα Δεληνικόλα, Ιορδανίδου Θεανώ, Βογιατζή Φανή.

Την ομάδα του WhiteBox συντονίζει η Μαρία Λούκα ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του Fashion Project έχει η Νικάνδρη Κουκουλιώτη.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured