ΣΙΚΥΩΝΙΑ 2010 – ΚΟ.Δ.Ε.Σ.
6Η ROCK ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ
30-31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Για  6η συνεχή χρονιά ο θεσμός της Rock ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ συνεχίζει να δίνει το παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα της Κορινθίας. Με την υποστήριξη της ΚΟ.Δ.Ε.Σ. (Δήμος Σικυωνίων) η R.Σ. για φέτος στηρίζεται στη δυναμική των Κορινθιακών συγκροτημάτων. Όλες οι τάσεις της σύγχρονης μουσικής σκηνής, θα έχουν θέση και πάλι στην R.Σ., που χαρακτηρίζεται για την πολυμορφία των ήχων που θα απολαύσουμε (blues, rock, hip-hop, metal, stoner, rockabilly, surf, garage, reggae κ.α).

Στο Ανοιχτό Θέατρο Τραγάνας, μόλις 2 χλμ από το κέντρο του Κιάτου, σ’ έναν υπέροχο χώρο, γεμάτο πεύκα (κατάλληλο και για ελεύθερο camping), παιδική χαρά, αναψυκτήριο, εύκολα προσβάσιμο με ποδήλατο, μηχανή, αυτοκίνητο, ακόμα και με τα πόδια… Μόλις 500 μ από τον Προαστιακό και 1500 από την Νέα Εθνική Οδό. Επίσης υπάρχουν 2 ξενοδοχεία, εστιατόρια, clubs, bars, ταβέρνες και ουζερί, όλα δίπλα στη θάλασσα. Μια καλή ευκαιρία για ένα τριήμερο στο Κιάτο με Rock Συνάντηση, βουτιές στη θάλασσα, ούζα και rockoμεζέδες!!!

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τόπος εγκλήματος: Ανοιχτό Θέατρο Τραγάνας – Κιάτο
Ώρα Έναρξης: Αυστηρά 21:00 μμ
Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν περίπτερα με βιβλία, CD’s, fanzines, T-Shirts κ.α. όπως και έκθεση εικαστικών και φωτογραφίας.


Το πρόγραμμα του 3ημέρου έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ:
VRASTA RASTA (Κιάτο - Βραχάτι) pop-rock-reggae
AQUA BARONS (Λέχαιο) surf-rockabilly
ΗΧΟΓΟΝΙΣΤΕΣ (Κιάτο) hip-hop
ΜΕΘΕΞΗ (Σούλι) Ελληνόφωνο rock


ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ:
MUDDY ROADS (Κιάτο-Αθήνα) blues
PUSSY KINGS (Νεμέα) garage rock
ΕΛΕΥΣΗ (Κιάτο) hip-hop
SILENCE ABOVE (Πάτρα) Alternative rock


ΚΥΡΙΑΚΗ 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: METAL NIGHT
AHEROUSIA (Αθήνα)
REJECTION (Λέχαιο-Κόρινθος)
BUGUL NOZ (Κόρινθος)
HOLLYDOOD (Κόρινθος)

Σημείωση: Κυκλοφορεί το βιβλίο Rock MADE IN KIATO 1996-2004 ½ και το  CD συλλογή μόνο με Κορινθιακά συγκροτήματα, LIVE AT R.S.K!
INFO: www.rocksinantisikiatou.gr
          myspace.com.rocksinantisikiatou


Πώς θα ‘ρθείτε:

Από Αθήνα-Πάτρα μέσω εθνικής:
Βγαίνουμε στον κόμβο του Κιάτου, μετά από 700-800 μ. συναντάμε ισόπεδη διάβαση τρένου - στρίβουμε δεξιά. Μετά από 500 μ. περίπου έχει άλλη διάβαση - στρίβουμε πάλι δεξιά. Στη συνέχεια ευθεία μέχρι να συναντήσουμε μια γέφυρα. Περνάμε τη γέφυρα και συναντάμε το θεατράκι (πίσω απ' το σχολείο).
Από Προαστιακό:
Βγαίνοντας από το πάρκινγκ κάνουμε δεξιά, στη γέφυρα που θα συναντήσουμε αριστερά και η υπόλοιπη διαδρομή είναι ίδια.
Από Κόρινθο - Ξυλ/στρο:
Ακολουθούμε την Π.Ε.Ο. και στο ύψος της εκκλησίας - 1ου Δημοτικού στρίβουμε (οδός Σικυώνος). Συνεχίζουμε ευθεία για 1,5 χλμ. μερίπου και συναντάμε τη γέφυρα.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured