Αθήνα, 13 Μαΐου 2010. To Bushmills Original, αυθεντικό Ιρλανδέζικο ουίσκι με μακρά ιστορία και πλούσια παράδοση δεν προέρχεται απλά από το παλαιότερο αποστακτήριο στην Ιρλανδία, είναι ολόκληρη η Ιρλανδία σε ένα ποτήρι.

Το αποστακτήριο του Bushmills Original βρίσκεται στις ακτές τις Βόρειας Ιρλανδίας κοντά στο χωριό Bushmills και το όνομά του έχει συνδεθεί με την τέχνη της απόσταξης του ουίσκι. Στο Old Bushmills κάτω από την ίδια στέγη πραγματοποιούνται όλα τα στάδια παραγωγής: η απόσταξη, η ωρίμανση της βύνης, το blending και η εμφιάλωση...

Ένα spirit με πλούσια κληρονομιά  αφού όχι μόνο είναι το παλαιότερο Ιρλανδέζικο ουίσκι, από το 1608, αλλά παράλληλα παράγεται στο χωριό Bushmills από τους ανθρώπους του Bushmills μεταφέροντας την τέχνη της απόστασξης από γενιά σε γενιά. Αποστάζεται 3-φορές σε χάλκινους αποστακτήρες και ωριμάζει σε επιλεγμένα δρύινα βαρέλια. Βαρέλια που έχουν επιλεγεί με  πολύ μεγάλη προσοχή και προέρχονται από παλαίωση sherry (Ισπανικό κρασί) το οποίο προσδίδει στο ουίσκι πλούσιο, βαθύ και φρουτώδες άρωμα, έχοντας σαν αποτέλεσμα την ξεχωριστή του γεύση, που καταλήγει να είναι πλούσια και απαλή ταυτόχρονα.

Το Bushmills δικαιωματικά λοιπόν μας εμπνέει, σηματοδοτώντας μία στάση ζωής αυθεντική, πρωτοποριακή και αυθόρμητη που αξίζει να μοιραστούμε με τους αληθινούς μας φίλους.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured