Δελτίο Τύπου

φωτογραφία: Joe Pateraki

Οι ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ γιορτάζουν τα 30 χρόνια μουσικής πορείας, 1989 - 2019.

Οι Εξόριστοι δημιουργήθηκαν το 1989 από τον συνθέτη και στιχουργό Δημήτρη Κατή στα Βριλήσσια. Το τραγούδι "Κάνω Μια Ευχή" έγινε πλατινένιο με την ΕΜΙ και καθιέρωσε τo συγκρότημα ως την 1η ελληνική best selling ροκ/μεταλ μπάντα με πωλήσεις πέραν των 70 χιλιάδων δίσκων την δεκαετία του 90.

Στην συναυλία στις 3 Μαϊου θα ερμηνευτούν τα περισσότερα από τα κλασσικά κομμάτια της μπάντας που αγαπήσατε όλα αυτά τα χρόνια, όπως "Σύνορα Παντού", "Δόξα και Τιμή", Το Σπαθί του Νικητή", "Κάνω Μια Ευχή", "Άννα", "Βάρβαρες Φωνές", "Γλυκειά Παρθένα" και πολλά άλλα.

To Live είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε όλους τους fans και Believers και supporters της μπάντας όλα αυτα τα 30 χρόνια πορείας.

Μαζί μας στο stage θα είναι και εκλεκτοί φίλοι και διακεκριμένοι μουσικοί και special guests,  όπως οι Johnny Vavouras, Vasilis Axiotis, και ο πρέσβης Nikos D. Kanellos.

*Στις 3 ΜΑΐΟΥ στο επετειακό live για τα 30 χρόνια των ΕΞΟΡΙΣΤΩΝ, στο "ΚΎΤΤΑΡΟ", θα είναι μαζί μας και ο τραγουδιστής των 2 πρώτων δίσκων της μπάντας, ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡΑΜΗΣ σε φιλική συμμετοχή. Θα ερμηνεύσει το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του ΔΗΜΉΤΡΗ ΚΑΤΉ , " ΣΎΝΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ" από τον πρώτο ομώνυμο δίσκο της ΜΠΑΝΤΑΣ, "ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ" το 1989.

Εξόριστοι 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΟΔΙΝΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
RICH MELVILLE
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΕΛΛΗ ΔΑΔΗΡΑ

Στον ήχο ένας παλαιότερος "Εξόριστος": Χάρης Γερουλάκης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΪΟΥ 2019
Κύτταρο
Ηπείρου 48 & Αχαρνών

πόρτες: 21.30
εισιτήρια: 10 ευρώ

Προπώληση

www.viva.gr

{youtube}x9hwsa030IA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured