Δελτίο Τύπου

Φέτος δεν πάμε Eurovision – στηρίζουμε ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Σας προσκαλούμε σε μια εκδήλωση με αγαπημένους μουσικούς και καλλιτέχνες για να διασκεδάσουμε και να εκφράσουμε την αντίρρησή μας στη διοργάνωση της φετινής Eurovision στο Ισραήλ.

Το Ισραήλ χρησιμοποιεί τον διαγωνισμό της Eurovision ως μέρος της επίσημης στρατηγικής του με σκοπό να παρουσιάσει “το καλό πρόσωπο του” και να αποσπάσει την προσοχή από τα συνεχιζόμενα εγκλήματα πολέμου κατά των Παλαιστινίων. Οι Παλαιστίνιοι έχουν απευθύνει έκκληση προς τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (EBU), τα συμμετέχοντα κράτη, τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και το ευρύτερο κοινό να μποϊκοτάρουν τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019.

Μαζί με τον Roger Waters, που έστειλε μήνυμα στην Κατερίνα Ντούσκα να ακυρώσει τη συμμετοχή της (δείτε το βίντεο στον σύνδεσμο παρακάτω)  το BDS Greece καλεί την εκπρόσωπο της Ελλάδας στον διαγωνισμό να κάνει το βήμα και να αρνηθεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό στο Τελ Αβίβ.

Αντ’ αυτού την καλούμε να έρθει να ερμηνεύσει το τραγούδι της “Better Love” στην συναυλία μας, την Κυριακή 5 Μαΐου στο Gagarin205   με συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων.

Ονόματα καλλιτεχνών (θα προστεθούν κι άλλα ονόματα τις επόμενες ημέρες):

Σπύρος Γραμμένος
Χριστόφορος Ζαραλίκος
Ζωρζ Πιλαλί
Τσολιάς (Ελληνοφρένεια)

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΪΟΥ 2019
Gagarin
Λιοσίων 205 (κοντά στο μετρό Αττική)

πόρτες: 20.00
ενδεικτική συνεισφορά για να καλυφθούν τα έξοδα της συναυλίας: 5 ευρώ

{youtube}QxMv74VAXxc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured