Δελτίο Τύπου

SNFCC Sessions - Jazz Chronicles
The 3rd Man Element feat. David Lynch & Τάκης Πατερέλης

Το σχήμα αυτόματης σύνθεσης και ελεύθερου αυτοσχεδιασμού, The 3rd Man Element, έρχεται στο ΚΠΙΣΝ για να προχωρήσει σε μία μουσική σύμπραξη με άγνωστη κατάληξη.

Ο σταθερός πυρήνας του σχήματος αποτελείται από τον Χρήστο Αλεξόπουλο στο πιάνο και στα πλήκτρα (συνθέτης, ιδρυτής της Puzzlemusik) και τον Βασίλη Ποδαρά (aka Billy Pod, μέλος των Next Step και άλλων ακόμη σχημάτων) στα τύμπανα. Το τρίο συμπληρώνει ένας διαφορετικός μουσικός κάθε φορά, ο οποίος εισάγει το στοιχείο του «3rd Man» και καλείται να ανατρέψει δημιουργικά τις υπάρχουσες ισορροπίες, έτσι ώστε οι τρεις μουσικοί, ως σύνολο, να δημιουργήσουν κάτι νέο και απρόοπτο.

Ως αποτέλεσμα, τρεις ιδιαίτεροι μουσικοί συναντιούνται στη σκηνή για μία και μόνη φορά, και δοκιμάζονται στην αυτόματη σύνθεση και τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό για μια μουσική σύμπραξη η οποία δεν επαναλαμβάνεται.

Στη συναυλία των The 3rd Man Element στο ΚΠΙΣΝ, το στοιχείο του «τρίτου μουσικού» θα αποδώσουν εναλλάξ οι David Lynch (τενόρο και σοπράνο σαξόφωνο, φλάουτο) και Τάκης Πατερέλης (τενόρο σαξόφωνο).

Συντελεστές

Χρήστος Αλεξόπουλος, πιάνο – πλήκτρα
Βασίλης Ποδαράς, τύμπανα
David Lynch, τενόρος – σοπράνο σαξόφωνο – φλάουτο
Τάκης Πατερέλης, τενόρο σαξόφωνο

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΪΟΥ 2019
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Φάρος)
Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ώρα έναρξης: 21.00
εισιτήρια: είσοδος ελεύθερη

{youtube}0_ffs08sN2I{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured