Δελτίο Τύπου

United We Fly invites you to
TASTE THE MUSIC OF...
Tεφλόν

Η United We Fly εγκαινιάζει την ενότητα "Taste the Music", μια σειρά συναυλιών, στις οποίες αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα μοναδικών χώρων. Όλα ξεκινούν από τον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου.

Οι 5 έχουν τιθασεύσει τον χρόνο. Εμφανίζονται στην δισκογραφία από το 1877, επινοώντας ξανά και ξανά τον καλλιτεχνικό τους εαυτό συνθέτοντας όλες τις μουσικές επιτυχίες που γνωρίζετε, αυτές που δεν γνωρίζετε αλλά και αυτές που θα γνωρίσετε. Από το 2007 επιλέγουν να εμφανίζονται, ύπουλα, τυχαία και σποραδικά ως τεφλόν. Ο τρίτος δίσκος τους ήδη μεταδίδεται με κύματα άλφα από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς πομπούς αλλά και από μόντεμ-ρούτερ. Τους ξέρετε, απλά δεν τους γνωρίζετε.

Η μουσική και οι ιδιαίτερες ερμηνείες των καλεσμένων καλλιτεχνών της ενότητας "Taste the Music" θα συμπληρώνονται ιδανικά - όπως κάθε καλό βράδυ - από τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα, που από το 1986 φροντίζει εκτός από εξαιρετικά κρασιά, να δημιουργεί και αξέχαστες εμπειρίες.

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΪΟΥ 2019
Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα (κοντά στο μετρό Σύνταγμα)

ώρα έναρξης: 21.00
εισιτήρια: 10 ευρώ

Προπώληση

https://www.viva.gr/tickets/music/agglikaniki-ekklisia/taste-the-music-of-teflon/

{youtube}p1ny7EZKEGM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured