Selofan ζωντανά στην Αθήνα
With Gertrud Stein Band + DJ Morah

Οι Σελοφάν έρχονται από το παρελθόν ή ίσως και από το μέλλον. Σίγουρο είναι μόνο πως γεννήθηκαν σ ένα υπόγειο γεμάτο καπνό στό κέντρο της Αθήνας.

Από εκεί έφυγαν, γύρισαν τον κόσμο, πάντα όμως περίμενουν την στιγμή που θα ξαναγυρίσουν στο υπόγειο και θα μοιραστούν τις ιστορίες τους μαζί σας. Άκρως συναισθηματικοί, όμορφα σκοτεινοί, τραγικοί και χορευτικοί την ίδια στιγμή, οι Σελοφάν υπόσχονται να κλέψουν την καρδιά σας.

Αν νιώθετε λοιπόν ριψοκίνδυνοι αφεθείτε στην μαγεία τους για μία μοναδική φορά στις 20.04. στον νέο ναό της Αθήνας. Δεύτερη ευκαιρία δεν θα υπάρξει, καθώς από την αρχή της μουσικής τους πορείας ως σήμερα εμφανίζονται ζωντανά μόνο μια φορά κάθε χρόνο. Γι αυτό προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας .

Η Gertrud Stein είναι γνήσιο παιδί της ηλεκτρονικής σκηνής του Λονδίνου. Κάθε της εμφάνιση ειναι μια διαφορετική οπτικοακουστική εμπειρία, συνδιάζοντας την αβαν γκαρντ αισθητική με τον μινιμαλιστικό ήχο των αναλογικών της συνθεσάιζερ. Η τελευταία της εμφάνιση στήν πόλη μας στο ιστορικό πλέον μπάρ Carousel σχέδον μία δεκαετία πρίν, ήταν μία από αυτές τις νύχτες που πάντα θυμόμαστε, όσοι ήμασταν εκεί. Αυτή τη φορά η Gertrud μας έρχεται με νέο, ολόφρεσκο EP, θα μας θυμίσει όμως και τα παλιότερα κατορθώματα της.

Ο Morah είναι ένας από τους λίγους αληθινά ρομαντικούς Djs της underground σκοτεινής ηλεκτρονικής μουσικής. Πλέον διεθνώς αναγνωρισμένος, ταξιδεύει στόν κόσμο, ηλεκτρίζει το κοινό του και ηλεκτρίζεται μαζί του. Ετοιμαστείτε για μία μεγάλη, ίσως ατέλειωτη νύχτα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019
Temple
Ιάκχου 17, Γκάζι (δίπλα στο μετρό Κεραμεικός)

ώρα έναρξης: 22.00
εισιτήρια: 8 ευρώ (προπώληση), 10 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

▶️ Le Disque Noir Records Shop (Θεμιστοκλέους 29, Αθήνα, τηλ.: 2112143554)
▶️ synthesizer.gr (Φλεμινγκ 10, Παλαιο Φαληρο, τηλ.: 2109811571)
▶️ Τηλεφωνικά στο 11876
▶️ Reload Stores
▶️ Seven Spots
▶️ Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης - Evripidis Bookstores
▶️ WIND
▶️ Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
▶️ Yoleni's Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623)
Ηλεκτρονική προπώληση: https://bit.ly/2DeE6nl

{youtube}U9GNqQEwc7w{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured