Δελτίο Τύπου

φωτογραφία: Τάκης Κυριακουλάκος

Την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 οι Sans Corps παίζουν, με εξαμελή σύνθεση, ζωντανά στο δισκογραφικό τους σπίτι, στο Underflow Record Store & Art Gallery, ακριβώς δύο μήνες μετά την κυκλοφορία, από την Underflow Records, του πρώτου τους άλμπουμ NNULL σε μορφή διπλού βινυλίου.

Το άλμπουμ, στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα, έχει πάρει ήδη εξαιρετικές κριτικές σε επίπεδο μουσικής έκφρασης της μπάντας
αλλά και μίξης και παραγωγής του υλικού.

Στο Underflow Record Store & Art Gallery οι Sans Corps πραγματοποίησαν, το Νοέμβριο του 2017, την παρθενική τους εμφάνιση.

Την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου επιστρέφουν στο μουσικό χώρο και τους ανθρώπους του, που από νωρίς επέδειξαν και οικοδόμησαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στην αυτοσχεδιαστική μπάντα.
Θα γιορτάσουν την έκδοση του NNULL, σε ένα live για γερούς λύτες, διαφορετικής και μοναδικής μουσικής εμπειρίας ολιστικού αυτοσχεδιασμού, όπως είναι κάθε φορά κάθε live τους.

Τις ηχητικές συνομιλίες των Sans Corps ξεκίνησε, το 2017, ένας πυρήνας τριών μουσικών που είχαν ήδη περάσει από διάφορες φάσεις και πεδία μουσικής (από jazz και dark wave μέχρι post-rock και noise) και τέχνης γενικότερα.
Αποκλειστικός άξονας και αξίωμα η ολιστική διερεύνηση της μουσικής και των μέσων της με ελευθεριακό πειραματισμό και αυτοσχεδιασμό.
Στη συνέχεια το όραμά τους μοιράστηκαν και μοιράζονται διάφοροι συνεργάτες και νέα μέλη. Τώρα πλέον αποτελεί μία συλλογικότητα πειραματισμού για μουσικούς και καλλιτέχνες, μία ‘αυτόματη’ έκφραση αγάπης και οργής.

Η μουσική τους είναι ολοκληρωτικός αυτοσχεδιασμός. Δεν υπάρχει προηγούμενο σχέδιο για τη δομή, τη φόρμα, το ρυθμό ή τη μελωδία, και καμία προσυνεννόηση για τα λόγια. Χρησιμοποιούν κρουστά, κιθάρες, παραμορφωτές, πνευστά, μπάσο, φωνές, πλήκτρα, tapes, αντικείμενα, μικροσυσκευές. Ανάμεσα στη δημιουργία και την καταστροφή, οι Sans Corps διατρέχουν ηχοτοπία ανάτασης και βαρβαρότητας ελπίζοντας σε μια, έστω αμυδρή, αίσθηση ελευθερίας.

Οι Sans Corps στο Underflow Record Store & Art Gallery:

Baba El : guitar, voice, percussion, pipes, radio, tapes, aplostra
The Duke : bass, voice, percussion, ocarina, harmonica, toys
Viktor K : Tenor, Alto & Soprano sax, Clarinet, Flute, Percussion, Generators
Gioan B : guitar
Zikinios : drums, percussion, voice, sampler
with
Livertia Petroff : Piano

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019
Underflow Record Store & Art Gallery
Καλλιρόης 39 (δίπλα στο μετρό Συγγρού-Φιξ)
www.underflow.gr

πόρτες: 21.00
είσοδος: 8 ευρώ

{youtube}Au7BqYKfqGI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured