Δελτίο Τύπου

φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Τρία χρόνια μετά την εμφάνισή τους στο ΨΧ festival, οι Kooba Tercu επιστρέφουν στο Ρομάντσο την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, για να παίξουν μερικά καινούρια κομμάτια του επερχόμενου άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει το 2019.

Μαζί τους το ηλεκτρονικό μίνιμαλ τρίο, s̶i̶s̶t̶e̶r̶, και οι Soft Skull σε μία μουσική σύνθεση με χορευτικό rock, θόρυβο και μουσικές αντιθέσεις.

Kooba Tercu

Οι Kooba tercu, μία μπάντα με έδρα την Αθήνα, έχουν στο ενεργητικό τους δύο κυκλοφορίες, Kooba Tercu (LP, Spinalonga /Body Blows records, GR, 2015) και Bakla Horani (CS, Hominid Sounds,UK, 2016), ενώ έχουν βρεθεί σε σκηνές όπως του Plissken festival 2016, ή δίπλα σε μπάντες όπως οι Goat, Föllakzoid, Lena Platonos, Circle, Nurse With Wound, Soft Moon, μεταξύ άλλων.

̶s̶i̶s̶t̶e̶r̶

Οι ̶s̶i̶s̶t̶e̶r̶ είναι ένα ηλεκτρικό minimal rock τρίο. Τα κομμάτια του πρώτου τους δίσκου με τον τίτλο untrue (σε παραγωγή του Coti K.) γράφτηκαν σχεδόν προσχηματικά, με σκοπό να γνωριστούν μουσικά μεταξύ τους. Φτιαγμένο στα τυφλά σημεία ανάμεσα στην αρμονία και τη δυσαρμονία, ξεγλιστρώντας από τη συναισθηματική ορθότητα, το untrue στέκεται πιο οικεία δίπλα σε έννοιες όπως η ταχύτητα και η ένταση, το φως και η σκιά, μιλώντας για καταστάσεις από ένα εσώτερο διάστημα, την πυρετική αίσθηση μιας βιοχημικής εμπειρίας. Μουσική για εκείνους που γλιστράνε απαρατήρητοι έξω από το μυαλό τους.

SOFT SKULL

Οι $OFT $KULL είναι ένα κουαρτέτο από την Αθήνα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2015. Ο ήχος τους έχει σαφείς αναφορές σε noise / kraut / psychedelic rock, αν και υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση μεταξύ των συνθέσεων, λόγω ποικίλων ακουσμάτων και επιρροών. Συνδετικός κρίκος μεταξύ των κομματιών είναι οι θορυβώδεις, lo-fi, reverberated κιθάρες, οι μονότονες, παραμορφωμένες μπασογραμμές, full-spectrum attack από synths και επαναληπτικά και άλλοτε σπασμένα beats. Σύντομα αναμένεται η κυκλοφορία του πρώτου τους LP, «Death $$».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5 (κοντά στο μετρό/ΗΣΑΠ Ομόνοια)

ώρα προσέλευσης: 21.00
είσοδος: 5 ευρώ

{youtube}ddNRDS3BXWM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured