Στις 15 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο, οι πόρτες του The Crow Club θα ανοίξουν στις 21:30 μ.μ. για να υποδεχτούν τους λάτρεις νέων και ποικιλόμορφων ακουσμάτων αλλά και τους πιστούς φίλους και ακόλουθους των Verbal Delirium.

H μπάντα επέλεξε για ακόμη μία φορά να εμφανιστεί στο ζεστό και ανανεωμένο χώρο του The Crow Club για να παρουσιάσει την μουσική της με ένα full set-list από τα τρία άλμπουμ που έχει ήδη κυκλοφορήσει αλλά και κάποια καινούρια κομμάτια.

Με αυτή την ζωντανή εμφάνιση, οι Verbal Delirium κλείνουν μια επιτυχημένη χρονιά με συμμετοχές σε φεστιβάλ της Ουαλίας και του Λονδίνου, κερδίζοντας έτσι όλο και μεγαλύτερη αποδοχή από τους λάτρεις όχι μόνο της progressive /alternative σκηνής αλλά και από τους ακροατές που αγαπούν το διαφορετικό, την μίξη πολλών στοιχείων και επιρροών στη μουσική. Πριν ένα μήνα επανακυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο σε νέα digipack έκδοση και ήδη ετοιμάζουν το 4ο δισκογραφικό τους πόνημα, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2019. 

Οι Verbal Delirium έχουν ήδη κλείσει κάποιες εμφανίσεις στο εξωτερικό για το επόμενο διάστημα που σύντομα θα ανακοινωθούν επισήμως.

Τα live των Verbal Delirium είναι πάντα μια ξεχωριστή μουσική πρόταση και ταυτόχρονα υπόσχονται μια ζεστή και όμορφη μουσική βραδιά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Crow Club
Σινώπης 27, Αμπελόκηποι

ώρα έναρξης: 21.30
είσοδος: 10 ευρώ

{youtube}pUoR-LxLrpE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured