Δελτίο Τύπου

Οι Ηappy Dog Project δημιουργήθηκαν το 2000. Ξεκίνησαν επηρεασμένοι από μουσικούς και συγκροτήματα όπως οι, Beastie Boys, Medeski Martin & Wood, Bill Laswell, James Brown, έλληνες σολίστες της παραδοσιακής μουσικής και καλλιτέχνες του μεσογειακού/ανατολίτικου ήχου. Με τον καιρό, το συγκρότημα δημιούργησε το δικό του χαρμάνι που μπλέκει το funky/hip hop groove με τους jazz αυτοσχεδιασμούς, ηχοχρώματα από την ελληνική παράδοση και dub ατμόσφαιρες.

Το 2004 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Dog Days Are Over». Ακολούθησαν το «Doggy Style" και το "Dog to the bone" στην Ropeadope με original υλικό και διασκευές παλιών λαϊκών τραγουδιών.Οι Happy Dog έχουν παίξει σε δεκάδες clubs και φεστιβάλ στην Ελλάδα, αλλά και στο φημισμένο Akbank Jazz Festival της Κωνσταντινούπολης και στο λονδρέζικο Hyde Park.

Το 2014 είναι χρονιά ορόσημο. Το γκρουπ αλλάζει σύνθεση, αποκτά horn section, πειραματίζεται σε νέους ήχους γυρνώντας σελίδα στην πορεία του. Πιο funky με ολίγον afro ήχο και hip-hop πινελιές του MC Jeff “BNC” Gonzalez. Οι νέοι Happy Dog είναι groovy και έχουν στιγμές απογειωτικές.

Happy Dog Project:

Jeff BnC Gonzalez, rap, lyrics
Γιαννης Τσερόνης, βαρύτονο σαξόφωνο
Stelios McRιs, τρομπέτα
Γιάννης Δημητριάδης, πλήκτρα
Γιάννης Δημάκος, κιθάρα
Πάνος Τομαράς, μπάσο

Βαγγέλης Κασβίκης, τύμπανα

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Orfeas Bar Café Restaurant
Φωκίωνος Νέγρη 25, Κυψέλη

ώρα έναρξης: 22.00
είσοδος: 5 ευρώ

Τηλέφωνο για κρατήσεις 210-8668544

{youtube}XKyT_KQ9mdE{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured