Δελτίο Τύπου

Οι Mode Plagal επανέρχονται στην σκηνή του "Ορφέα" με καινούργιες συνθέσεις αλλά και με ανέκδοτες ακόμα διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών.

Afroμπαϊντούσκες,Αρβανιτο funk,στερεοελλαδίτικα Αιθιόπικς,ηπειρώτικα blues,και οι ρίζες υπογείως διακλαδώνονται,ή,όπως είπε και ο Karl Heinz Stockhausen: "κάθε άνθρωπος φέρει μέσα του τους ρυθμούς και τους ήχους όλου του κόσμου"
Η παράδοση συναντά τη jazz, ο αυτοσχεδιασμός φλερτάρει ελεύθερα με ήχους που όλοι κουβαλάμε στο μουσικό μας DNA, η Μεσόγειος κλείνει το μάτι στα blues και το Afrobeat.

Οι Mode Plagal είναι ένα συγκρότημα που χρησιμοποιώντας την τεχνοτροπία της jazz, δημιούργησαν ένα ξεχωριστό μουσικό ιδίωμα, με αναφορές κατά κύριο λόγο στην ελληνική παραδοσιακή μουσική αλλά και σε βυζαντινούς ήχους, βαλκανικούς, αφρικάνικους, funky, groovy, rock, blues ρυθμούς και σε πολλά άλλα στοιχεία που υπάρχουν στην μουσική τους ως επιρροές.

Ακροβατώντας με μαεστρία ανάμεσα σε όλα αυτά τα στοιχεία και συνδυάζοντάς τα με τον αυθορμητισμό και το κέφι τους -βασικό στοιχείο του ύφους της δουλειάς τους- έχουν καταφέρει να παράγουν ένα δικό τους μουσικό ιδίωμα και έναν αναγνωρίσιμο πλέον ήχο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Ορφέας Bar Café Restaurant
Φωκίωνος Νέγρη 25, Κυψέλη

ώρα έναρξης: 22.30
είσοδος: 5 ευρώ

Τηλέφωνο για κρατήσεις 210 866 8544

{youtube}QqkMcYdJuk0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured