Δελτίο Τύπου

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, μια φορά το μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης προσκαλεί στο ΚΕΤ διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά στη δημιουργία ενός in situ οπτικο-ακουστικoύ project.

Στο session του Νοεμβρίου προσκαλεί τους LYD Quartet: Σοφία Σαρρή (φωνή), Βασίλης Τζαβάρας (πλήκτρα), Γιάννης Νοταράς (ντραμς), Γιάννης Αναστασάκης (κιθάρα, loops, εφέ) και την Sofia Comoddor (live visuals).

LYD Quartet

Το LYD Quartet δημιουργήθηκε το 2016 από τη συνάντηση τεσσάρων μουσικών επί σκηνής. Με σταθερό όχημα τoν ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, εξερευνούν με τη χρήση των εφέ και του live looping, ηχητικές καταστάσεις με noise, post rock και ψυχεδελικά στοιχεία.

Sofia Comoddor

www.comoddor.wordpress.com

Γιάννης Αναστασάκης

Ο Γιάννης Αναστασάκης χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερή του προσέγγιση στην κιθάρα, ως γεννήτρια πρωτότυπων και ατμοσφαιρικών ήχων, καθώς και για την ενασχόλησή του σε βάθος με τα εφέ και την τεχνική του live-sampling (είναι επίσης ο σχεδιαστής και κατασκευαστής των JAM pedals). Η μουσική του είναι ένα κράμα ambient και ψυχεδέλειας που ισορροπεί μεταξύ μελωδίας και θορύβου, ξεπερνώντας πολλές φορές τα "επιτρεπτά" όρια. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς όπως οι: Arve Henriksen, Christian Fennesz, Eivind Aarset, Λένα Πλάτωνος, Σαβίνα Γιαννάτου, Θοδωρής Ρέλλος, Χάρης Λαμπράκης, Φλώρος Φλωρίδης, Haig Yazdjian κ.α.

www.jannisanastasakis.com

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α, Κυψέλη

ώρα έναρξης: 21.30
εισιτήριο: 5 ευρώ

{youtube}hUTH8EKv2ds{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured