Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στο Κύτταρο

Λίγες ημέρες πριν την συμπλήρωση ενός χρόνου από την τραγική απώλεια, τιμούμε τον Άλεξ μας όπως του αρμόζει και θα το ήθελε ο ίδιος. Με ένα live τίγκα στο ΜETAL.

Όπως και στο πρώτο live, όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της μητέρας του Αλέξανδρου Szczygiel, κυρίας Νίκης.

Το πλάνο για εφέτος, λόγω ειδικών συνθηκών, έχει ως εξής:

Θα συμμετάσχουν 15 μπάντες: 10 που δεν έλαβαν μέρος στο πρώτο live και 5 που είχαν συμμετοχή σε εκείνο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με αυτή την διαδικασία δεν θα αδικηθεί κανείς.

Οι μπάντες που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής:

Blacksun - Crimson Fire - Daylight Misery - Hateflames - Iron Beast - Message In A Cloud - No Flame Candle - Offensive Attitude - Ohentra - Piranha -Selefice - Side Effects - Silent Grief - Silent Winter - Sirius - Speedrush - Thelemite - Xtincted

Θα υπάρξει και πάλι διάθεση merch στο χώρο σε πάρα πολύ λογικές τιμές, έτσι ώστε εάν το επιθυμεί κάποιος/κάποια να πάρει ένα αναμνηστικό και να ενισχύσει και με αυτό τον τρόπο στην όλη προσπάθεια.

Οπότε όσοι και όσες, μπάντες, μαγαζιά, ιδιώτες, θέλουν να συμμετέχουν με κάποια προσφορά μας ενημερώνουν και γι' αυτό, έτσι ώστε να το οργανώσουμε καλύτερα. Όλα τα πράγματα θα καταγράφουν όπως και την πρώτη φορά.

Για όσους και όσες φίλες από την επαρχία ή που για οποιονδήποτε λόγο δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν , θα υπάρχει η δυνατότητα να καταβάλουν όποιο ποσό κρίνουν οι ίδιοι -ίδιες στον παρακάτω λογαριασμό

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αριθμός λογαριασμού: 053/ 002833-96

ΙΒΑΝ: GR 1301100530000005300283396 στο όνομα της μητέρας του Άλεξ, κυρίας Νίκης Szczygiel.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
Κύτταρο
Ηπείρου 48 & Αχαρνών

ώρα έναρξης: 17.30
εισιτήρια: 5 ευρώ

όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη μητέρα του Άλεξ

{youtube}WTlhUfBLKlM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured