Δελτίο Τύπου

Yupiyaya
Μια τριήμερη μουσική γιορτή

Δονούσα, Κέδρος Beach Bar
Παρασκευή 15/6 – Κυριακή 17/6/2018

Στον απόηχο της περσινής του επιτυχίας, το Yupiyaya επιστρέφει στο Βeach Βar Κέδρος στην ομώνυμη παραλία της Δονούσας για τρεις μέρες, Παρασκευή 15 με Κυριακή 17 Ιουνίου, σκοπεύοντας να στολίσει τον Αιγαιοπελαγίτικο ουρανό με Balearic, Disco, Electronica, Folk, Oriental, Afro, Funk, Jazz, Dub, Cosmic, Electro, House και όχι μόνο, ήχους.
 
Στην αφετηρία του θέρους και σε ένα από τα πιο αγαπημένα μικρά νησιά των Κυκλάδων, μερικοί από τους πιο δημοφιλείς DJs του εγχώριου μουσικού στερεώματος παρέα με κάποιες εκλεκτές ζωντανές εμφανίσεις, θα μας ταξιδέψουν στους κόσμους τους για τρία μερόνυχτα μέσα σε ένα μαγευτικό σκηνικό με φόντο την υπέροχη παραλία του Κέδρου. Μια εξαιρετική ευκαιρία πρώτης καλοκαιρινής απόδρασης από το αστικό περιβάλλον, με προοπτική για ένα ακόμα αξέχαστο τριήμερο.
        
Ζωντανές εμφανίσεις

Ματούλα Ζαμάνη, The Halay Lamba, Matina Sous Peau (Inner Ear Rec.), Lip Forensics (Amour Rec.)

DJs

Amateurboyz, ΝΤΕΙΒΙΝΤ (Eskimo Rec), Clubkid (Danceteria), Palov (Spang Rec, Carnibal Rec), Teranga Beat , Mr. Z (Needless, Μπιτ Παζάαρ), Chevy (Needless, six d.o.g.s), Pan (six d.o.g.s), Discojuice (Parallel Sensations), Katerina Karali (Oh You Pretty Things, Fantasy), Iro

33e.jpg

Καθώς η ποιότητα της εμπειρίας είναι προτεραιότητα και προκειμένου να προσφερθούν στο θεατή όσο το δυνατό ιδανικότερες συνθήκες για να απολαύσει την εκδήλωση στο μέγιστο βαθμό, ο αριθμός εισιτηρίων της εκδήλωσης (20€ για το σύνολο των ημερών και 15 ευρώ σε προπώληση) είναι περιορισμένος.

Το νησί της Δονούσας εξυπηρετείται ακτοπλοϊκά τέσσερις φορές την εβδομάδα με δρομολόγια της Blue Star Ferries, καθώς και με το Express Σκοπελίτης από Νάξο, το λιμάνι της οποίας συνδέεται καθημερινά μέσω πληθώρας άλλων πλοίων με τον Πειραιά και άλλους προορισμούς.

Summer begins with Yupiyaya!

Το κόστος για το τριήμερο εισιτήριο είναι 15 ευρώ (προπώληση), και 20 ευρώ (εκτός προπώλησης)

Προπώληση:

https://www.viva.gr/tickets/festival/kedros-beach-bar/yupiyaya/

{youtube}g60so9aoRVM{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured