Δελτίο Τύπου

Αντηχήσεις στο Underflow

Ο Βαγγέλης Μπουλουχτσής παρουσιάζει στην Αθήνα την Παρασκευή 4 Μαΐου και πιο συγκεκριμένα στο Underflow (Καλλιρρόης 39) το album του "Αντηχήσεις" που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο αυτού του έτους από την A Man out of A Man σε format κασέτας και σε digital μορφή στην πλατφόρμα bandcamp.

Οι "Αντηχήσεις" είναι η πρώτη solo κυκλοφορία του Μπουλουχτσή, ενός μουσικού και συνθέτη γνωστού από σχήματα όπως οι Κεφάλαιο 24 και οι Όμμα.

Ο δίσκος έλαβε θετικές κριτικές όπως οι παρακάτω δύο, ενδεικτικές του πρόσημου που μπήκε στην κυκλοφορία των Αντηχήσεων.

"Ένα έκδηλο ατού των Αντηχήσεων είναι ότι, παρά τον αποσπασματικό χαρακτήρα των περιεχομένων και παρά το γεγονός ότι αντιπροσωπεύουν μια πενταετία δράσης, διαθέτουν ενιαία αισθητική και ιδιαιτέρως συμπαγή χαρακτήρα."
Χάρης Συμβουλίδης - Avopolis

"Ο Μπουλουχτσής, με τα απολύτως απαραίτητα μέσα λοιπόν, κατορθώνει να οριοθετήσει ένα περιβάλλον που να «στέκεται» μόνο του από αισθητικής πλευράς, δίχως την ανάγκη ή την… υποχρέωση να καταφεύγει στην εικονοκλασία και τις όποιες άλλες ηχητικές ακρότητες, που παρουσιάζονται συχνά στα avant-ηλεκτρονικά…"
Φώντας Τρούσσας - Δισκορυχείον

Ο Βαγγέλης Μπουλουχτσής θα εμφανιστεί/ακουστεί μία μέρα πιο πριν (Πέμπτη 3 Μαΐου) στην εκπομπή του διαδικτυακού περιοδικού mic στο www.metadeftero.gr, προσκεκλημένος του Αντώνη Ξαγά και της Ελεάνας Γαρίνη στις 6 το απόγευμα, όπου και θα μιλήσει για τη συναυλία αλλά και για μουσικές επιρροές που έχει στο σύνολο της μουσικής του πορείας.

Τη συναυλία στο Underflow θα προλογίσουν ο αρχισυντάκτης του Avopolis Χάρης Συμβουλίδης και ο ιδιοκτήτης του label A Man out of A Man Στυλιανός Τζιρίτας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΪΟΥ 2018
Underflow Record Store & Art Gallery
Καλλιρόης 39 (δίπλα στο μετρό Συγγρού-Φιξ)

ώρα έναρξης: 21.30
είσοδος: 8 ευρώ

{youtube}aUhOtOGMO6Q{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured