Δελτίο Τύπου

Ένα φάντασμα απλώνεται πάνω από την underground σκηνή της Αθήνας. To φάντασμα της ATHENS GET DOWN.

Μία κοινότητα που εκπροσωπεί το nu funk. Μία κοινότητα που ξεκινά με την βάση του hip-hop και απλώνει τα δίχτυα της σε όλες της μορφές ανεξάρτητης έκφρασης κι αισθητικής. Και το γιορτάζει με ένα φεστιβάλ , με την πρωτοβουλία του Radical Breaks και την στήριξη του Radio Bauhaus.

Join the ATHENS GET DOWN!

Μία άτυπη κοινότητα, μία μη οργανωμένη συμμορία από παραγωγούς, rappers, DJs και κάθε είδους καλλιτέχνες που συναντιούνται εδώ και χρόνια σε συναυλίες, σε parties, σε συζητήσεις και κυρίως στους δρόμους των κοινωνικών αγώνων.

Όλοι και όλες τους γουστάρουν πάντα το κάτι διαφορετικό από την κυρίαρχη hip-hop κουλτούρα και τα "must", δανείζονται και ανταλλάσουν τεχνοτροπίες, αντιλήψεις και απόψεις περί της τέχνης που θα αλλάξει τον κόσμο κι όχι της τέχνης για την τέχνη.

Το φεστιβάλ αυτό έχει σκοπό στην πρώτη συνάντησή όλου αυτού του "get down" στο ίδιο stage. Classics μαζί με πειραματισμούς, smooth μαζί με raw, beats χωρίς ραπ, ντραμόμπασα με raps, Λονδίνο μαζί με Νέα Υόρκη, φωτογραφία μαζί με σχέδιο, urban μαζί με δωμάτιο, τζαμάικα μαζί με Αθήνα και όλοι οι προορισμοί στους οποίους όλοι θέλουμε κάποια στιγμή να βρεθούμε.

- RAP LIVE by: Infinik, Drugitiz & Φρανκ, Dtaeys, Andri J Univers

-BEATMAKING LIVE SESSION by: VoxPopuli, Renegade Instruments, metro.am, Third Eye Bizarre

- After Party (Hip Hop | Breaks | Bass | Drum & Bass)

- ART EXHIBITION by: Rot (Giannis Galeos), Abalos indianos foto, Kostas Badounas + DJ set by Radio Bauhaus

Infinik

ΓΕΝΝΗΣΗ: Οκτώβριος 1988
REPS: Πετρούπολη, WEST ATH | GR
ΣΤΟΙΧΕΙΟ: MCing
SOUND: Hip Hop, Nu Funk, G-Funk
WHY RAP?

Ο Infinik ραπάρει για το get down και για όσα λείπουν από τον λόγο των περισσότερων rappers. Έχει στόχο τον συνδυασμό πολιτικού ακτιβισμού και party life από τα μικρόφωνα.

O Infinik είναι MC από τα δυτικά της ATH.GR. Ραπάρει από το 2010 στην underground σκηνή της Αθήνας και σε κάποιες από τις πιο γνωστές μουσικές σκηνές της πόλης. Ταυτόχρονα συμμετέχει σε πολιτικά festival και συναυλίες αλληλεγγύης.
Έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν 3 solo δίσκους («Απ’Το Επίπεδο Μηδέν», «Σάρκα και Οστά», «Το Τέλειο Έγκλημα»), 1 mixtape («Απ’Το Επίπεδο Μείον Ένα») και ένα split project με τον Μόνιμο Κάτοικο («Πέτα,Μολύβι,Χαρτί»). Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του είναι μια συλλογή για το Radical Breaks («The Rad1cal») και ένα επετειακό e-single για τα 2 χρόνια Radical Breaks(«Τα Κουρέλια Παρτάρουνε Ακόμα»).

Είναι ενεργό μέλος της χιπ χοπ κοινότητας με παρουσία σε πληθώρα events και πρωτοβουλιών. Ήταν (πρώην) ιδρυτικό μέλος της μουσικοπολιτικής κολεκτίβας «Χιπ Χοπ Καφενές» και ιδρυτικό μέλος του «Radical Breaks» ,ως record & art label. Έχει παίξει ζωντανά σε events με αρκετά από τα πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας χιπ χοπ σκηνής.

WHAT ABOUT BILLS?
Οι λογαριασμοί του πληρώνονται δουλεύοντας ως IT και παίζοντας σε dj sets.

Drugitiz

Πολιτικοποιημένος hip-hop παραγωγός και beatmaker και ιδρυτικό μέλος του Radical Breaks. Παραγωγές του ακούγονται από καλλιτέχνες όπως ο Iratus, τα Μεθυσμένα Ξωτικά, Rebellion Connexion και τα τελευταία δύο χρόνια δισκογραφεί μέσω του Manifestothelabel μαζί με τον Φρανκ.

Φρανκ

Hip hop, γραφιστική, comics, εικονογραφήσεις & video είναι οι βασικές μορφές τέχνης που επιλέγει να αξιοποιεί για να αναδείξει την ανάγκη αλλαγής του κόσμου. Μετράει 2 comics και ένα εικονογραφημένο βιβλίο που κυκλοφόρησαν από το Θέατρο Δρόμου, τον δίσκο ΦΡNKSYSTM που κυκλοφόρησε από το Manifesto the label σε παραγωγή Drugitiz καθώς και αμέτρητα εξώφυλλα δίσκων και εντύπων, εικαστικά, αφίσες και μουσικά βίντεο. Δείγμα της δουλειά του μπορείτε να δείτε στο justfrank.gr

Andri J Univers

MC. Beatmaker. HipHoper, ιδρυτικό μέλος της ομάδας των Univers, ξεκίνησε να ασχολείται με την κουλτούρα του hiphop και συγκεκριμένα με το Rap και το Beatmaking στις αρχές του 2000. Έχει στο βιογραφικό του πολλές κυκλοφορίες (7 στο σύνολο) και ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.
Δισκογραφία:
*Andri J - The AndriGround
*Albatross x Pegasus - The Planck Era
* Univers - The Big Bang
* Univers - The Week Project
* Univers - The Promo
* Name N Thing - Επισήμως

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
The Place
Κλεισόβης 10, Εξάρχεια

πόρτες: 21.00
είσοδος: 5 ευρώ (περιλαμβάνει μπύρα)

{youtube}z2c9ADKsxBo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured