Δελτίο Τύπου

Το Let Me Know! Festival μετράει 7 χρόνια ζωής και το 2018, για πρώτη φορά, μπαίνει στα νερά της dance και ηλεκτρονικής ελληνικής μουσικής σκηνής,
με 4 μπάντες.

Οι S t r a n g e Z e r o
το ελληνικό electronica σχήμα, που με τη δισκογραφία τους έχουν προσεγγίσει περισσότερους από 1.000.000 ακροατές και downloaders απ’ όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα έχουν γράψει μουσική για το θέατρο και κινηματογράφο.

Το τελευταίο τους EP “Rapidly Unexpected” κυκλοφόρησε το 2016 και περιλαμβάνει το single “Burning star” το οποίο ξεπέρασε τα 230.000 downloads.

Οι M a r v a V o n T h e o
θα παρουσιάσουν κομμάτια από τον πρώτο τους δίσκο «Dream within a Dream” στο Let me Know Fest | Electronica.

To electropop/synthwave duo των Marva Von Theo σχηματίστηκε το 2016 από την τραγουδίστρια-τραγουδοποιό Μάρβα Βούλγαρη, που έχει ως έδρα την Αθήνα, και τον συνθέτη-παραγωγό Τεό Φοινίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Βιέννη.

O ηλεκτρονικός τους ήχος πλαισιώνει ένα πλήθος επιρροών από τα 80’s μέχρι σήμερα. Darkwave ηχοχρώματα, Jazz αρμονίες, Rock και Dance ρυθμικά μοτίβα συνηχούν και ωριμάζουν σε κάτι ατμοσφαιρικό και μελαγχολικά ρομαντικό.

Τα φωνητικά συνυφαίνουν το ηλεκτρονικό πέπλο με Soul, Triphop και Pop αναφορές διατηρώντας μια εσωτερική ένταση που άλλοτε σαγηνεύει και αποπλανεί τον ακροατή και άλλοτε τον οδηγεί σε ένα συναισθηματικό, μελαγχολικό ταξίδι μέσα στις προσωπικές ιστορίες που κρύβουν οι στίχοι.

“Let me know your Dream…” μας λένε!

η S O A N N E F A I R είναι το αποτέλεσμα της ένωσης ενός γενετικά κατασκευασμένου ανδροειδούς με ένα ανθρώπινο πλάσμα. Ως τέτοιο, συνδυάζει την ουδέτερη συνθετικότητα των ρομπότ με τα επίπονα συναισθήματα και τεχνικά ελαττώματα των ανθρώπων. Προσπαθώντας να βρει απαντήσεις στην διττή φύση της, ταξιδεύει απο δεκαετία σε δεκαετία πάνω στον ιαπωνικό άσπρο δράκο της.

ο B i g F a t L i p s, κατά κόσμον Νίκος Μαρδάκης θα ανοίξει το φεστιβάλ.
Έχει συνεργαστεί με μουσικούς της εγχώριας σκηνής και έχει υπάρξει μέλος πολλών συγκροτημάτων.
Έχει δώσει συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λονδίνο και έχει βρεθεί σε μουσικά φεστιβάλ.

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
Death Disco
Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου 24, Ψυρρή (πλησίον μετρό Μοναστηράκι, ΗΣΑΠ Θησείο)

ώρα έναρξης: 21.30
είσοδος: 5 ευρώ

{youtube}Wl76kfiBb5g{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured