Δελτίο Τύπου

St Paul's Sessions
www.stpaulssessions.gr

Πίσω από το πρότζεκτ The Man from Managra λειτουργεί ο Coti K., ένα από τα πιο πρωτοποριακά και δημιουργικά πρόσωπα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής.

Γεννημένος το 1966 στο Μιλάνο από Έλληνα πατέρα και Ιταλίδα μητέρα ο Coti K. είναι μουσικός, συνθέτης, ηχολήπτης και μουσικός παραγωγός , έχοντας σπουδάσει ηχοληψία στο School of Sound Recording στο Μάντσεστερ.

Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται από τα μέσα της δεκαετίας του '80, όπου συμμετείχε σαν μουσικός, παίζοντας ηλεκτρικό μπάσο και πλήκτρα, σε διάφορα σχήματα ηλεκτρονικής και μη μουσικής (Ricochet, Dada Data, Film Noir, In Trance 95, RAW, The Kitchenware Orchestra).

Από το 1992 και για 7 χρόνια εργάστηκε ως ηχολήπτης στο Studio Praxis, όπου ηχογράφησε αλλά και συμμετείχε σε διάφορους δίσκους, όπως τους πρώτους τρεις δίσκους των Στέρεο Νόβα.

Παράλληλα το 1992 συμμετέχει στον δίσκο συλλογή Random Relations 1 της Elfish records για πρώτη φορά σαν Coti K., ενώ το 1994 κυκλοφορεί το πρώτο του 12ιντσο με τίτλο Θέρος (FM records).

Έκτοτε ως Coti K προσμετρά 10 προσωπικούς δίσκους, ενώ το 2009 μαζί με τους Νίκο Βελιώτη και ILIOS ιδρύει τους Mohammad με τους οποίους κυκλοφόρησε συνολικά έξι δίσκους.

Από το 1999 και έπειτα δουλεύει σαν ανεξάρτητος παραγωγός δίσκων και έχει δουλέψει με συγκροτήματα όπως οι Raining Pleasure, Tuxedomoon κ.ά.

Το 2014 ο Coti K. κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τραγούδια που ερμηνεύει o ίδιος ως The Man from Managra στην Inner Ear, στην οποία κυκλοφόρησε και την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ¨Half A Century Sun¨ τον Ιανουάριο του 2017.

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, ο Coti K. στη φωνή και στο μπάσο θα παρουσιάσει κομμάτια από το πρότζεκτ του The Man from Managra, έχοντας στο πλάι του μια πλειάδα εξαιρετικών μουσικών - τον Πάνο Γαλάνη στα τύμπανα, την Λαμπρινή Γρηγοριάδου στο μπάσο και την Ρένα Ρασούλη στα πλήκτρα τον Γιώργος Αβραμίδη στην τρομπέτα και τον James Wylie στο σαξόφωνο.

Συντελεστές

Coti K. - φωνή, μπάσο
Πάνος Γαλάνης - τύμπανα
Λαμπρινή Γρηγοριάδου - μπάσο, φωνητικά
Ρένα Ρασούλη - φωνητικά, πλήκτρα
Γιώργος Αβραμίδης - Τρομπέτα
James Wylie - Σαξόφωνο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα (κοντά στο μετρό Σύνταγμα)

ώρα έναρξης: 21.00
εισιτήρια: 13 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (ταμείο)
περιορισμένος αριθμός καθήμενων και ορθίων

Προπώληση

Υπηρεσία εισιτηρίων: 2107234567
Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου

και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

{youtube}DJ-PquxIk5Y{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured