Δελτίο Τύπου

Τα Όρκ Της Ραφήνας Album Presentation Live
w/ Amnesia + Τα Αγόρια Μπαρμπούνια

Μετά από μία 8μηνη απουσία από την ενεργό δράση, τα Όρκ επιστρέφουν. Τους πήρε 8 μήνες να γράψουν το Kafroland, πάρα πολλά σουβλάκια, πολλές σπασμένες (φωνητικές) χορδές και 1 bitcoin. Eπιτέλους όμως οι μικροί υπερήρωες έχουν στα χέρια τους το "πολύτιμο" και είναι έτοιμοι να το μοιραστούν. Σαν ασταμάτητη μηχανή παραγωγής θορύβου που είναι έγραψαν 14 (μουσικά) κομμάτια και άλλα 14 (μη μουσικά)! Μιλάμε για ένα άλμπουμ, ένα ταξίδι μάλλον, που διαρκεί πάνω από μία ώρα!

Ακολουθεί η παρακάτω δήλωση από τη μπάντα:
Άκου μάγκα, 6/1 τσακίσου σίξ ντόγκς για ακραία φασάρα. Τα Αγόρια Μπαρμπούνια ανοίγουν το λάηβ σα μαύρος πορνοστάρ. Ψάξ΄τους στο Ιντερνετ. Δε θα βρείς τίποτα. Αυτή η μπάντα ειλικρινά δεν υπάρχει. Μετά σκάνε τα αλανάκια μου οι Amnesia και θα σε κάνουν σουρωτηρι. Μπέσα μπρό μου αφού τελειώσουν θα έχεις τελειώσει και εσύ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΟΡΤΗ ΜΟΥ ΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. Το σέτ μας θα είναι γεμάτο εκπλήξεις, εκρήξεις σάντουιτς,μπύρες, κώλους και βυζία οπότε μη το σκέφτεσαι καν ΤΣΑΚΙΣΟΥ και τσίμπα και κανα σιντάκι.
-----------------------------
Οι Amnesia επηρεασμένοι από τον ήχο του Seattle των 90s βγήκαν στη φορά δυόμισι δεκαετίες μετά, εξού και το όνομα τους. Όταν τα μισά μέλη της μπάντας δεν βγάζουν hip hop βίντεο κλιπ, παίζουν Post Grunge και νομίζουν ότι ροκάρουν αλλά στην πραγματικότητα προσπαθούν να
μην πνιγούν από τα ίδια τους τα δάκρυα. Γι' αυτό: Τσόνσονς, όχι πια δάκρυα. Πηγαίνοντας μερικά χρόνια πίσω (όχι τόσο όσο η μουσική τους χάχα λολ εξ ντι) συναντήθηκαν με τα μικρά Όρκ στο Schoolwave Festival και με μεγάλο κόπο τους βοήθησαν να κοινωνικοποιηθούν, γι' αυτό γίνανε οι καλύτεροι φίλοι.
---------------------------------
Τα Αγόρια Μπαρμπούνια είναι μια κατηγορία από μόνοι τους, τόσο θρυλικοί που έχουνε κάνει headline στο Rock Am Ring, Reading Festival, Hellfest. Lolapalooza, Woodstock και στο σπίτι της γιαγιάς μου. Tους έχουν ανοίξει οι Metallica, οι Iron Maiden και το κεφάλι. Δε χρειάζονται συστάσεις, άπλα έλατε δείτε τους, η μπάντα ειλικρινά δεν υπάρχει!

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
Six d.o.g.s.
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι (δίπλα στο μετρό Μοναστηράκι)
http://sixdogs.gr/

πόρτες: 20.00
είσοδος: 5 ευρώ

{youtube}JIXYnnYxa4U{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured