Δελτίο Τύπου

Αυτόν τον Ιούλιο κάτι τελείως διαφορετικό και αυθεντικό σας καλεί κοντά του!

Το Πρώτο Ετήσιο 3ήμερο Φεστιβάλ Αγιάς, με σκοπό κάθε ημέρα, από τις έξι το απόγευμα και μεχρι να φέξει, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας με τους ηχους της πιο αυθεντικης μουσικής στο πλανήτη, το ROCK!!

Ξεκίνησε από rhythm & blues και rock n’ roll μετά μπερδεύτηκε με τις ψυχεδέλειες, μετατράπηκε σε garage, έγινε punk, new wave και goth από την Αγγλία και την Αυστραλία, μεταλλάχθηκε σε hard rock, όλων των ειδών του metal, industrial στην Αμερική, τη Γερμανία και τη Σκανδιναβία. Οι ανάγκες για ταμπέλες συνεχίζονται με post-punk και post-rock διαθέσεις καταλήγωντας σε stoner, psych rock, dream pop. Σίγουρα κάποια είδη τα ξεχνάμε δεν είναι δυνατόν να συμπεριληφθούν όλα!! Άλλες φορές εμπορικό άλλες φορές πάλι underground as fuck…

Καταλήγουμε ότι το ROCK πάντα θα είναι εδώ, απλό, μελωδικό, οργισμένο, ταπεινό, διαχρονικό, σύγχρονο και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!!! Ότ,ι και αν ακούτε σας σεβόμαστε... αλλά αν θέλετε να ζήσετε τα πάντα ελάτε να γίνουμε όλοι rock!!! ‘Έστω και για 3 ημέρες…

Αδειάστε από όλες τις μουσικές σας και ελάτε να γεμίσουμε τις ψυχές σας!!!

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ!!!
Ειναι μόνο rock και το αγαπάμε!!!
ΙΟΥΛΙΟΣ….ΑΓΙΑ...ROCK...

Μόλις 10 λεπτά από τα παράλια της Λάρισας, συνδυάζοντας έτσι ένα παρασκευοσαββατοκύριακο γεμάτο μουσική, εξαιρετικές παραλίες και αποδράσεις στη καρδιά του καλοκαιριού. Οι διοργανωτές έχουν προνοήσει για την μετακίνηση των ενδιαφερομένων από διάφορα σημεία του νομού τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα όπως και το line up του φεστιβάλ καθώς και διάφορα δώρα και προσφορές που θα ισχύουν κατά τη διάρκεια του 3ημέρου.

Σας περιμένουμε για ένα μεγάλο 3ήμερο πάρτυ από τις έξι το απόγευμα μέχρι να φέξει…

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Εισιτήριο τριημέρου: 16Ε (Δώρο Μπύρα & Νερό)

Οι πόρτες ανοίγουν 18:00 κάθε ημέρα

Όλοι όσοι είναι έως 12ετών και οι φίλοι μας που ανηκουν σε ειδικές κοινωνικές ομάδες (ΑμεΑ), είναι καλοδεχούμενοι ΔΩΡΕΑΝ!! για όλες τις ημέρες του φεστιβάλ, εφόσον συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα φυσικά.

Δώρο ένα χυμό και φυσικά αναψυκτικό και νερό Βίκος για τους συνοδούς!

Και όχι μόνο!! Ο συνοδός θα έχει 50% έκπτωση στην τιμή ταμείου για κάθε μια βραδιά ξεχωριστά!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ

Προπώληση: 5Ε // Ταμείο: 8E

Sleepin Pillow
Roundlights
Electro Vampires
Tullamore Duo
Jamming Farmers
LuminoCity
Τέλος Μπάντων

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Προπώληση: 8Ε // Ταμείο: 11E

Μωρά Στη Φωτιά
Dustbowl
The Dark Rags
Dead Sidewalkers
Secret Theory

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

Προπώληση: 10Ε // Ταμείο: 13E

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Dr. Albert’s Flipout one Can band AKA Mickey Pantelous
Blues Trackers

ΑΓΙΑ

Η Αγιά βρίσκεται 35 χιλιόμετρα από την πόλη της Λάρισας και γυρω στα 10 χιλιόμετρα από τα κοντινότερα παράλια του νομού. Τα κοντινά χωριά Μεταξοχώρι και Μεγαλόβρυσο είναι μία εξαιρετική εναλλακτική για ωραίο φαγητό και μαγευτική θέα. Τα παράλια ξεκινάνε από τον Αγιόκαμπο και εκτείνονται  μέχρι το Στόμιο και το Κόκκινο Νερο, όλα σε κοντινή απόσταση με μία παραλία πολλών χιλιομέτρων, πεντακάθαρα νερά καθώς και ενοικιαζόμενα δωμάτια, καμπινγκ και ξενοδοχεία.

Περισσσότερες πληροφορίες για σημεία προπώλησης, μετακινήση και προσφορές στη σελίδα μας www.facebook.com/festivalagias/ και στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

{youtube}1U0Iptk8y_M{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured