Δελτίο Τύπου

Για δεύτερη χρονιά η μουσική μας καλεί στην Φολέγανδρο!
 
Το ANEMI FESTIVAL μας καλεί για δεύτερη φορά, τον Ιούλιο του 2017 στην  Φολέγανδρο. Μια μουσική γιορτή με καλεσμένους εκλεκτούς καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν εντός και εκτός συνόρων, πραγματοποιείται και αυτό το καλοκαίρι στο μικρό νησί των Κυκλάδων που όσοι το γνωρίζουν μαγεύονται και επιστρέφουν πάντα σ’αυτό.

Η αγαπημένη Φολέγανδρος... Με την άγρια, πρωτόγονη ομορφιά της... Τις μακρινές, υπέροχες παραλίες της... Το καταφύγιο των πειρατών... Τα καΐκια...Τη Χρυσοσπηλιά...Τα μελτέμια...Και τις διαδοχικές πλατείες της Χώρας που δικαίως διεκδικεί το στέμμα της πιο όμορφης του Αιγαίου.
 
Το μικρό αυτό νησί έγινε πέρυσι τον Ιούλιο το ιδανικό σκηνικό όπου στήθηκε μια γιορτή για τη μουσική. Για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2016 η Φολέγανδρος φιλοξένησε  ένα φεστιβάλ με jazz χαρακτήρα και εκλεκτούς καλεσμένους δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν ζωντανά την αφρόκρεμα της ελληνικής jazz σκηνής.

Η επιτυχία του φεστιβάλ που αγκαλιάστηκε από όλους, οδήγησε στην απόφαση της συνέχειάς του. Έτσι, το ANEMI FESTIVAL δίνει το «παρών» για άλλη μια χρονιά και καλεί στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων από τις 27 έως και τις 29 Ιουλίου, μοναδικούς και αγαπημένους καλλιτέχνες.
 
Την πρώτη βραδιά, στις 27 Ιουλίου, θα απολαύσουμε στον προαύλιο χώρο του Anemi Hotel τους νέους και ανερχόμενους Minor Project ενώ την δεύτερη βραδιά, στις 28 Ιουλίου, o αγαπημένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Κωστής Μαραβέγιας θα παρουσιάσει το “Κατάστρωμα”, την πιο καλοκαιρινή και feelgood συναυλία του στον ανοιχτό χώρο της Πούντας, στην Χώρα του νησιού. Στη συναυλία αυτή θα συμβάλουν με τον μοναδικό τους τρόπο ο βιμπραφωνίστας Χρήστος Ραφαηλίδης και ο ντράμερ Mauricio Zottarelli σε ένα 10λεπτο στιγμιότυπο επί σκηνής που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη τον Απρίλιο όταν συμμετείχαν στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια εκεί. Την επόμενη ημέρα, στις 29 Ιουλίου, τη σκυτάλη παίρνει το «Χρήστος Ραφαηλίδης Τρίο» με επικεφαλής τον Έλληνα διεθνώς αναγνωρισμένο μουσικό και 2 ξεχωριστούς μουσικούς, από την Βραζιλία και την Ιταλία. Άρωμα Νέας Υόρκης στη Φολέγανδρο από τρεις δεξιοτέχνες της jazz. Το live τους θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Anemi Hotel στον Καραβοστάση.
 
Την αυλαία του φεστιβάλ ρίχνει ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και διευθυντής του PEPPER 96,6, Γιώργος Μουχταρίδης, δημιουργώντας το ιδανικό soundtrack με μουσικές που θα μας ταξιδέψουν από τη Μεσόγειο ως την άκρη της γης.
 
Παράλληλα, τις 3 ημέρες του φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται περιηγήσεις στα μονοπάτια του νησιού και στις σπηλιές του από εξειδικευμένους ξεναγούς, προκειμένου όσοι το επισκεφτούν να έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν άγνωστες και γοητευτικές πλευρές του.
 
Και αυτό το καλοκαίρι η μουσική σας καλεί στη Φολέγανδρο!

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Minor Project

Στο Anemi Hotel, στον Καραβοστάση
είσοδος με προσκλήσεις

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ

Kωστής Μαραβέγιας «Κατάστρωμα» 

Στη Xώρα Φολεγάνδρου
είσοδος ελεύθερη
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 IΟΥΛΙΟΥ

Χρήστος Ραφαηλίδης Τρίο
& Closing party με τον Γιώργο Μουχταρίδη / Pepper

Στο Anemi Hotel, στον Καραβοστάση
είσοδος με προσκλήσεις

{youtube}8R09dmLEU7M{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured