Δελτίο Τύπου

Αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη

Ο Μανώλης Ρασούλης υπήρξε στιχουργός, τραγουδοποιός, τραγουδιστής, συγγραφέας και δημοσιογράφος με δεκάδες αγαπημένα τραγούδια, εκατοντάδες άρθρα, ραδιοφωνικές εκπομπές, τηλεοπτικές συνεντεύξεις και αφιερώματα. Έχει χαρακτηριστεί από τους καλύτερους στιχουργούς των τελευταίων ετών – και οι στίχοι του μοιάζουν σήμερα επίκαιροι όσο ποτέ.

Πολλά τραγούδια του έχουν ερμηνευθεί από σημαντικούς καλλιτέχνες και κάποια από αυτά διαμόρφωσαν μουσικά την εποχή τους – ο δίσκος Η εκδίκηση της γυφτιάς, με τον Νίκο Ξυδάκη, τον Νίκο Παπάζογλου κ.ά., άλλαξε κυριολεκτικά την πορεία του λαϊκού τραγουδιού στη χώρα μας.

Η μουσική παράσταση στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού περιλαμβάνει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του, από τις συνεργασίες του με σημαντικούς συνθέτες και ερμηνευτές όπως ο Μάνος Λοΐζος, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Σταύρος Κουγιουμτζής, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Πέτρος Βαγιόπουλος, η Βάσω Αλλαγιάννη, ο Νίκος Παπάζογλου, η Χαρούλα Αλεξίου, η Ελένη Βιτάλη, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Ορφέας Περίδης, η Μελίνα Κανά και τόσοι άλλοι.

Συντελεστές

​Ερμηνεύουν: Ελένη Βιτάλη, Θοδωρής Κοτονιάς, Σοφία Παπάζογλου, Μάνος Πυροβολάκης, Ναταλία Ρασούλη, Μπάμπης Στόκας, Αγγελική Τουμπανάκη και ο συνθέτης Πέτρος Βαγιόπουλος

Μουσικό σχήμα: Σωκράτης Γανιάρης (τύμπανα - κρουστά), Αλέξανδρος Ιακώβου (βιολί), Βασίλης Κετεντζόγλου (κιθάρα), Βαγγέλης Λιόλιος (μπουζούκι), Δημήτρης Λιόλιος (μπουζούκι), Τάσος Αθανασιάς (ακορντεόν), Στέλιος Φραγκούς (πιάνο), Τάκης Φραγκούς (κοντραμπάσο)

Επιμέλεια ορχήστρας: Τάκης Φραγκούς
Επιμέλεια προγράμματος: Ναταλία Ρασούλη, Έλλη Ρουμπέν
Επιμέλεια οπτικού υλικού: Δημήτρης Ιωαννίδης
Αφηγητής: Θωμάς Κοροβίνης

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Μακρυγιάννη (πλησίον μετρό Ακρόπολης)

ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήρια:
Άνω Διάζωμα: 10 – 15 ευρώ
Ζώνη Γ: 18 - 20 ευρώ
Ζώνη Β: 27 – 30 ευρώ
Ζώνη Α: 36 – 40 ευρώ
Ζώνη VIP: 45 - 50 ευρώ

Φοιτητικό: 10€
ΑΜΕΑ: 10€
Ανέργων: 5€

Προπώληση Εισιτηρίων:

www.greekfestival.gr, 210 32 72 000,
Κεντρικά
Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου)
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 17:00, Σάββατο: 9:00 - 15:00

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 9:00 - 14:00 και 18:00 - 21:00

{youtube}fxPqegVHcZY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured