Δελτίο Τύπου

Yupiyaya Μια τριήμερη μουσική γιορτή
Δονούσα, Κέδρος Beach Bar

Παρασκευή 30/6 – Κυριακή 2/7 2017
 
Για​ τρεις ημέρες, Παρασκευή 30 Ιουνίου, Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Ιουλίου, στο Βeach Βar Κέδρος στην ομώνυμη παραλία της Δονούσας, θα λάβει χώρα για πρώτη χρονιά το Yupiyaya​, μια μουσική γιορτή που φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για την καλοκαιρινή περίοδο.

Μερικοί από τους καλύτερους στο είδος τους Έλληνες DJs θα «ντύσουν» ηχητικά το μαγευτικό σκηνικό, πλαισιωμένοι από αξιόλογες ζωντανές εμφανίσεις. Σ’ ένα απ’ τα ομορφότερα μικρά νησιά του αρχιπελάγους, το Yupiyaya υπόσχεται μια υπέροχη μελωδική εμπειρία και τον καμβά για ένα ονειρικό καλοκαιρινό τριήμερο. 
 
Η επιθυμία να δημιουργήσουμε ένα αντάμωμα πολυπολιτισμικών ήχων μακριά απ’ τον αστικό θόρυβο ήταν η βασική αφορμή για τη γέννηση του Yupiyaya. Και τι μέρος θα ήταν ιδανικότερο για κάτι τέτοιο από ένα μοναχικό νησί στη μέση του Αιγαίου, την υπέροχη Δονούσα.

Μουσικά το Yupiyaya θα σεργιανίσει σε μελωδίες από διαφορετικά μεταξύ τους είδη που τα ενώνει όμως μια μαγική αόρατη κλωστή παρουσιάζοντας ένα πολύχρωμο αμάλγαμα. Τις τρεις αυτές μέρες και νύχτες ο πελαγίσιος αέρας θα γεμίσει ​με ηχοχρώματα από​ Balearic, Disco, Electronica, Afro, Funk, Jazz, Dub/Reggae, Cosmic, Electro ​και​ House​.    

Ζωντανές εμφανίσεις

Molimo ​(Roman Agora)

King Elephant​ (Inner Ear, Baby Guru)

Peter and The Wolf ​/​ ​Πέτρος Σακελλίου & Γιώργος Λαιμός

Sofia Sarri ​(Inner Ear)

DJs

Blue Lagoon​ (Kormoranos)

Chevy​ (Needless, six d.o.g.s)

Dimitri Papaioannou ​(Spiti Bar)

Diskotekken​ / Π.Μένεγος (En Lefko, Laternative) & Χ.Αγγελόπουλος (Best Radio)

Mr. Z​ (Needless, Μπιτ Παζάαρ)

Pan​ (six d.o.g.s)

Street Outdoors Soundsystem​ (Jiles John & Polatof)

Super Mario ​(Amola Calimba)

Καθώς σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας είναι το μέρος αυτό καθαυτό κι η ατμόσφαιρά του και προκειμένου να προσφέρουμε στο θεατή τις όσο το δυνατό ιδανικότερες συνθήκες για να απολαύσει την εκδήλωση στο μέγιστο βαθμό, ​ο αριθμός εισιτηρίων της εκδήλωσης (25€ για το σύνολο των ημερών) είναι περιορισμένος.
 
Το νησί της Δονούσας εξυπηρετείται ​ακτοπλοϊκά​ τέσσερις φορές την εβδομάδα με δρομολόγια της Blue Star Ferries​, καθώς και με το ​Express Σκοπελίτης​ από Νάξο, το λιμάνι της οποίας συνδέεται καθημερινά μέσω πληθώρας άλλων πλοίων με τον Πειραιά και άλλους προορισμούς.

FB Page:​ ​https://www.facebook.com/yupiyayafest/     
 
Προπώληση: www.viva.gr/tickets/music/kedros-beach-bar/yupiyaya/ 

Στο μεταξύ, αύριο Τετάρτη 31 Μαΐου, ο Blue Lagoon φιλοξενεί το Yupiyaya στην Cantina Social (Λεωκορίου 6-8, Ψυρρή, πλησίον μετρό Μοναστηράκι/ΗΣΑΠ Θησείο), από αργά το απόγευμα μεχρι όσο πάει για να γνωριστούμε καλύτερα.

Γύρω στις 8, με είσοδο κερασμένη!

{youtube}WwFw6kDmAlo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured