Δελτίο Τύπου

Στην πρώτη τους συνεργασία ως Polypala, ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος και ο μπασίστας Γιώργος Παλαμιώτης προσκαλούν σε ένα ταξίδι σε μέρη και χρόνους που ο ίδιος ο ακροατής είναι ελεύθερος να ορίσει όπως θέλει.

Οι τίτλοι παραπέμπουν σε υπαρκτά μέρη, (Keros, Mt. Takao), σε φυσικά φαινόμενα, (Apiary Wind, Solstice), ή σε ονειρικές στιγμές, (A Cloud Passes Behind The Moon, Trees Breathing By The Sea).

Ένα απόγευμα στην Λαγκάδα στην Αμοργό, το φως στη Νικουριά το ηλιοβασίλεμα, η σκιά των πεύκων στην Ακαδημία του Πλάτωνα ή τα αιωνόβια δέντρα του ιερού βουνού Τακάο λίγο έξω από το πολύβουο Τόκυο, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων, την αφορμή για αυτές τις ηχογραφήσεις.

«Το CD που κρατάτε, ηχογραφήθηκε κάτω από µια ελιά στο μελισσοκομείο του Παναγιώτη, στο λιόφυτο της Τασίας και του Νικόλα, στη Λαγκάδα της Αµοργού και στο πάρκο της Ακαδηµίας Πλάτωνος στην Αθήνα. Ελπίζουμε να σας µμεταφέρουμε κάτι από τις εικόνες που µας έµειναν, αλλά και τα συναισθήματα που βιώσαμε, κατά την διάρκεια αυτής της εργασίας», σχολιάζουν οι ίδιοι.

Κυκλοφορεί τον Μάιο από την Utopia (www.utopiamusic.gr)
Διανομή: Μικρή Άρκτος (www.mikri-arktos.gr)
Facebook page: www.facebook.com/Polypala.music
 
Η πρώτη ζωντανή παρουσίαση της μουσικής του ντουέτου των  Polypala στο αθηναϊκό κοινό, θα γίνει το Σάββατο 13 Μαΐου, στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, σε συνεργασία με την Specs’n’arts και την Αrte Atene.

Ο χώρος επιλέχθηκε και γιατί το εσωτερικό μιας εκκλησίας, είναι ένας τόπος που σηματοδοτεί την παύση της ροής της καθημερινότητας, αλλά και για την εξίσου «μεταφυσική», ακουστική του. Το φυσικό βάθος της εκκλησίας σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά επεξεργασμένα ηχητικά τοπία του Γιώργου Παλαμιώτη και του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου, θα δώσει αυτήν ακριβώς την ονειρική διάσταση, στη συνεύρεση σε αυτή τη συνάντηση μουσικών και κοινού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΪΟΥ 2017
Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα (πλησίον Μετρό Σύνταγμα)

ώρα έναρξης: 21.00
εισιτήρια: 8 ευρώ (φοιτητές/άνεργοι), 10 ευρώ (προπώληση, ταμείο για φοιτητές/ανέργους), 12 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

- Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου) και ηλεκτρονικά www.ticketservices.gr
- Καταστήματα Public

{youtube}x1xCvqwe458{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured