Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 22.04. η Fabrika records σας προσκαλεί σε μία κυριολεκτικά μοναδική βραδιά, εφόσον οι Selofan εμφανίζονται ζωντανά μόνο μια φορά τον χρόνο και οι Kaelan Mikla έρχονται από την μακρινή Ισλανδία για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Οι Selofan, πιστοί στο ραντεβού τους, θα μας ανοίξουν την πόρτα του Cine Romance του νέου τους δίσκου ακριβώς ένα χρόνο μετά την τελευταία τους εμφάνιση στο Death Disco.

Θα είναι η πρώτη και πιθανών η τελευταία ευκαιρία που θα έχουμε να ‘’πάρουμε μάτι’’ τα όσα διαδραματίζονται σε αυτό το σκοτεινό σινεμά. Θα μας ανταμείψουν όμως για αυτήν την αναμονή με μια ξεχωριστή παράσταση, αφού ο όρος συναυλία είναι μάλλον φτωχός και θα μας κεράσουν ένα δυνατό κοκτέιλ με δόσεις: dark wave, synth punk αλλά και μελωδικές μπαλάντες ακραίας συναισθηματικής φόρτισης.

Γνήσια παιδιά της αθηναϊκής νύχτας, μιλάνε για όσα συμβαίνουν στο σκοτάδι, για τ΄ αγόρια στα πάρκα, την αγάπη, την μοναξιά και την σεξουαλικότητα σε μια πόλη ‘’μαυσωλείο’’, ιστορίες δοσμένες κάθε φορά με άλλο τρόπο, εναλλάσσοντας το τραγούδι με την απαγγελία αλλά και την γλώσσα της αφήγησης καθώς οι ήρωες της φαντασίας τους συχνά ζωντανεύουν στην σκηνή. Η ιδιαιτερότητα τους αυτή είναι που τους καθιστά μια από τις πιο καταξιωμένες μπάντες του είδους και τους έχει οδηγήσει σε πολλά φεστιβάλ εκτός συνόρων.

Οι Kaelan Mikla μας έρχνται από την μακρινή και παγωμένη Ισλανδία και είναι η πλέον ιδανική έναρξη της βραδιάς.

Μια μπάντα που ξεχωρίζει για την ειλικρίνεια της έκφρασής της, την ποίηση στα ισλανδικά, τις ονειρικές μελωδίες τους που μοιάζουν να προέρχονται κατευθείαν από την δεκαετία του 80, το performance art αλλά και το νεαρό της ηλικίας τους. Ο πρώτος δίσκος τους που είναι πλέον δυσεύρετος περιέχει το τραγούδι σταθμό για τους λάτρεις του Cold wave, ο τίτλος του δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από ‘’kalt’’.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
Death Disco
Ωγύγου 16, Ψυρρή (πλησίον μετρό Μοναστηράκι & ΗΣΑΠ Θησείο)

πόρτες: 21.30
είσοδος: 8 ευρώ

{youtube}eHXaWAglXX4{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured