Δελτίο Τύπου

Φιλανθρωπικό φεστιβάλ μουσικής

Την Κυριακή 9 Απριλίου, ενώνουμε τις φωνές μας για καλό σκοπό, τραγουδάμε για τη «Φλόγα».
 
Στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων του GiocondArt café, πριν την βδομάδα των Παθών, διοργανώνουμε ένα Φεστιβάλ μουσικής με σκοπό να στιρήξουμε οικονομικά τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Κάθε μικρή βοήθεια είναι για 'μας μεγάλη.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

16:00-17:00 The Φλισκούνι Band

Με βάρκα την φωνή, κουπί το λαούτο και τον αέρα των πνευστών να φουσκώνει τα πανιά, σας ταξιδεύουμε στην ιστορία της ελληνικής μουσικής από το χθές μέχρι το σήμερα.

17:00-18:00 Donair

Ένα μουσικό ταξίδι με ακουστικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών, από τον  Στόκα, στον Ρασούλη και τα Υπόγεια Ρεύματα και από την Τσαλιγοπούλου, στην Κανά και την Αλεξίου, με δυνατές εναλλαγές.

18:00-18:30 Encardia

Ένα ελληνικό συγκρότημα που εμπνέεται, δημιουργεί και παρουσιάζει μουσικές και τραγούδια μέσα απο την πλούσια μουσική παράδοση της Κάτω Ιταλίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου.

18:30-19:00 Ηλίας Λιούγκος & Βασίλης Γισδάκης

Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές, φίλοι και συνεργάτες του Μάνου Χατζιδάκι, μας παρουσιάζουν τραγούδια από τη δική τους μουσική πορεία, αλλά και τραγούδια που αγάπησαν.

19:00-19:30 Ξένια Ροδοθεάτου

Η νέα ερμηνεύτρια, με πολλές συνεργασίες και προσωπική πορεία, παρουσιάζει τραγούδια γνωστά και αγαπημένα, με μια φωνή που ξεχωρίζει για τη ζεστή χροιά της.

19:30-20:00 Καλλιόπη Ηλιοπούλου

Η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Καλλιόπη Ηλιοπούλου, είναι μιά νέα πρόταση για τα μουσικά δρώμενα του τόπου. Παρουσιάζει δικά της και όχι μόνο τραγούδια.

20:00-20:30 Μάριος Σαρέλας

Ο ιδρυτής, ενορχηστρωτής και μπροστάρης του Βαλκανικού συγκροτήματος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ε.Κ.Π.Α. μας παρουσιάζει τραγούδια από το Ελληνικό πεντάγραμμο με έναν δικό του, μοναδικό τρόπο.

20:30-21:00 Διαμαντής Διαμαντίδης

Ο τραγουδιστής και «ψυχή» του συγκροτήματος «Μητέρα Φάλαινα τυφλή», παρουσιάζει τραγούδια επηρεασμένα από τα ηχοχρώματα των Waterboys, των Arcade Fire, του Dave Matthews και του Paul Weller, αλλά και την τραγουδοποιία του Βαγγέλη Γερμανού, του Δήμου Μούτση και του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

21:00-22:30 Στέλιος Γκρέκας, Δημήτρης Κρυφός & Γιάννης Ζαχαρόπουλος

Μας ξεσηκώνουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν, με έντεχνο ελληνικό πρόγραμμα.

22:30-00:00 Βασιλική Παρασκευοπούλου & Στέλιος Τσάκας

Επαναλαμβάνουν για άλλη μια φορά το λαϊκό πρόγραμμα που αγαπήσαμε.

Το event παρουσιάζει ο Αποστόλης Αρμάγος

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
GiocondArt café
Εθνικής Αντιστάσεως 8, Ζωγράφου
τηλ. 215-5014291

ώρα έναρξης: 16.00
είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά

{youtube}ZzHlMH7V6xA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured