Δελτίο Τύπου

Οι Keep Shelly in Athens, έχουν αναδειχθεί σε διεθνές επίπεδο και έχουν απασχολήσει τον διεθνή τύπο με εγκωμιαστικές κριτικές για τη μουσική, την αισθητική και τα remix τους.

Το μυστηριώδες ντουέτο των RΠЯ και Jessica Bell, με τα χαρακτηριστικά αιθέρια φωνητικά και τα μελωδικά beats που αιχμαλωτίζουν την παροδικότητα των συναισθημάτων της ζωής και την αναπόφευκτη πάροδο του χρόνου στην σύγχρονη αστική πόλη, μετράει ήδη σημαντικές εμφανίσεις σε μερικά από τα πιο γνωστά μουσικά διεθνή φεστιβάλ, όπως τα Coachella Festival στην Καλιφόρνια, το Parklife Festival στο Μάντσεστερ και το Fun Fun Fun Festival στο Ώστιν του Τέξας.

Τα μουσικά τους κομμάτια "Fractals", "Flyway" και "Lazy Noon" έχουν αγγίξει την πρώτη θέση στα chart του Hype Machine, ενώ παράλληλα έχουν απασχολήσει το διεθνή μουσικό τύπο, όπως μεταξύ άλλων στα Gorilla Vs Bear, Pitchfork, The Guardian, ΝΜΕ, Independent και Fact Magazine. Παραγωγές τους έχουν κυκλοφορήσει σε δισκογραφικές εταιρείες, όπως η Forest Family Records, η Planet Mu και η Cascine και την Friends of Friends. Έχουν ταξιδέψει σε 57 πόλεις ανά τον κόσμο και σε σκηνές όπως των Corsica Studios, Bowery Ballroom και Roxy Theatre, ενώ έχουν κάνει επίσημα remixes για τους Tycho (Ghostly International), Blood Diamonds (4AD) και Steve Mason (Domino) μεταξύ άλλων.

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, οι Keep Shelly in Athens σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις τους στην Αθήνα, υπόσχονται μια μοναδική μουσική εμπειρία μέσω ενός ειδικά προσαρμοσμένου για το χώρο (full band) setlist, εισάγοντας μας με τον ιδιόμορφο ήχο τους στον σαγηνευτικό down-tempo κόσμο της electronica.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 + ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
St Paul's Sessions: Keep Shelly In Athens
Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα

Πληροφορίες - Κρατήσεις
Υπηρεσία εισιτηρίων: 2107234567
Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
www.ticketservices.gr 

ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 12€ προπώληση και στην είσοδo

η συναυλία της 18/3, είναι sold-out 

{youtube}a4TQt1s-Go0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured