Δελτίο Τύπου

Οι Dead Congregation θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Κύτταρο την καθιερωμένη ετήσια Αθηναϊκή συναυλία τους.

Από την τελευταία η οποία είχε γίνει τέλη του 2015, μεσολάβησε η ενθουσιώδης υποδοχή από την διεθνή σκηνή του μεγαλοπρεπούς δεύτερου full-length album τους “Promulgation Of The Fall” το οποίο κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά, η συνεχής επιβεβαίωση τους πάνω στα σανίδια της σκηνής σαν ένα από τα κορυφαία metal σχήματα του πλανήτη μέσω πλήθους νέων εμφανίσεων σε Ευρώπη, Η.Π.Α., Αυστραλία, ενώ τον Νοέμβρη του περασμένου έτους ικανοποίησαν την αδημονία του κοινού για νέο δισκογραφικό υλικό με το αναπάντεχο “Sombre Doom” EP, πάντα στην καινοτόμα και υπερβατική δισκογραφική εταιρία ΝΟΕVDIA.

Tα δύο μεγάλα κομμάτια του ΕΡ, ρίχνουν αλάτι στις πληγές που άνοιξε το “Promulgation...”, με doom ατμόσφαιρες (όπως άλλωστε ο τίτλος υπαινίσσεται) αλλά και κτηνώδη περάσματα την επιθετικότητα των οποίων είχαμε να βιώσουμε από το θρυλικό ντεμπούτο τους “Graves Of The Archangels”.

Tη συναυλία θα ανοίξουν δύο άλλες ποιοτικές εγχώριες underground μπάντες: κατά σειρά εμφάνισης, oι Necrochakal και Death Courier.

Οι τελευταίοι δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθότι αποτελούν ένα από τα πλέον ιστορικά εγχώρια σχήματα. Το deathrash των δύο demos και του “Demise” album που κυκλοφόρησαν τέλη 80’s/αρχές 90’s, είχε αρκετό αντίκτυπο στην διεθνή σκηνή ώστε να μνημονεύεται ακόμα και σήμερα, ενώ μάλιστα κάποιες αξιόλογες επανακυκλοφορίες κόπηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Μετά από μία απουσία 16 ετών (1993-2009), οι Πατρινοί συνεχίζουν με νέα σύνθεση να παίζουν συναυλίες και να κυκλοφορούν νέο υλικό.

Οι Necrochakal είναι ένα σχήμα που αποτελείται από βετεράνους της Αθηναϊκής σκηνής και εξειδικεύεται στην εκτέλεση ασυμβίβαστου, αβυσσαλέου black/thrash metal. Από το 2012 μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 5 demo και ΕΡ κυκλοφορίες σε κασέτα και βινύλιο.

Πρόγραμμα:

20:00 DOORS
20:30-21:00 NECROCHAKAL
21:20-22:00 DEATH COURIER
22:30-..... DEAD CONGREGATION

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ - ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ!

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΚΥΤΤΑΡΟ
Ηπείρου 48 & Αχαρνών

Το αντίτιμο της εισόδου θα είναι 8 ευρώ και θα διατεθούν αυστηρά 550 εισιτήρια για να αποφευχθεί ο μεγάλος συνωστισμός και προς όφελος των βέλτιστων συνθηκών μεταλλικής τέρψης.

{youtube}KyNNHHRzY7I{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured