SUPERSOUL + 7-ODDS + THE BUZZDEALERS live
Στο ΙΛΙΟΝ Plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα)
Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Είναι νέοι, έχουν προοπτικές, γκρουβάρουν  δίχως έλεος, αγαπούν τη μουσική τους και λατρεύουν να τη μοιράζονται με κόσμο. Ο λόγος για τους Supersoul, 7-Odds και The Buzzdealers, που την Πέμπτη 2 Μαρτίου συνιστούν ένα φονικό line-up με rock’n’roll προεκτάσεις κάθε είδους και κατεδαφίζουν τη σκηνή του ΙΛΙΟΝ Plus!

Εμμονική παρελθοντολαγνεία, αθεράπευτος ερωτισμός, επιμελώς ατιμέλητη αισθητική και ασυγκράτητη διάθεση για χορό, φλερτ, καπνό και αλκοόλ, είναι λίγα μόνο από τα συστατικά της ξεχωριστής αυτής συναυλιακής βραδιάς, στην οποία τρία από τα σπουδαιότερα ανερχόμενα σχήματα της εγχώριας underground rock σκηνής θα μας υποδεχτούν σε έναν από τους πιο όμορφους νέους συναυλιακούς χώρους της Αθήνας, υποσχόμενα την καλοπέραση, εν μέσω μιας έντονα ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας.

Είτε είστε οπαδοί του garage, του αγνού rock ή του ψυχεδελικού ήχου, είτε λάτρεις των πιο “βρώμικων” πτυχών της Αθηναϊκής νύχτας, την Πέμπτη 2 Μαρτίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην οδό Κοδριγκτώνος 17, εκεί που θα λάβει χώρα μία σπουδαία μουσική συμπραξη, από αυτές που μνημονεύονται καιρό μετά την πραγματοποίησή τους ως αλησμόνητες.

***

SUPERSOUL

Το rock'n'roll trio των Supersoul πορεύεται τα τελευταία χρόνια δυναμικά στον cranked blues ήχο, διαγράφοντας με σταθερότητα και συνέπεια τη δική του διαδρομή στην εγχώρια underground μουσική σκηνή. Βρισκόμενο στα τελευταία βήματα της παραγωγής του χωρισμένου σε τρία μέρη και αποτελούμενου από 14 τραγούδια ντεμπούτο τους, το γκρουβάτο Αθηναϊκό σχήμα πραγματοποιεί μια μικρή παύση από το studio, για να παρουσιάσει ένα μεγάλο δείγμα των τραγουδιών αυτών στη σκηνή του ΊΛΙΟΝ Plus.

7-ODDS

Οι 7-Odds είναι μία garage rock μπάντα από την Αθήνα, που σχηματίστηκε το 2011. Μελωδικές, παλιομοδίτικες, ανεβαστικές μουσικές, ξεπηδούν κατευθείαν μέσα από drive-ins, μικρά ιδιωτικά νεκροτομεία και άλλα cult σκηνικά, απευθυνόμενες σε οποίον είναι αποφασισμένος να αρνηθεί την εξέλιξή του σε ένα χαζό ρομπότ. Η κυκλοφορία του ντεμπούτο EP "People Wanna See" τον Μάρτιο του 2015 μέσω της Frontyard Records, σήμανε την έναρξη της πορείας ενός από τα πιο ποιοτικά εγχώρια σχήματα για τον συγκεκριμένο ήχο, ποιότητα την οποία αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία στις υπνωτιστικές ζωντανές τους εμφανίσεις. Οι 7-Odds είναι η μπάντα που θες να παρακολουθήσεις ζωντανά!

THE BUZZDEALERS

Οι The BuzzDealers ξεκίνησαν την πορεία τους στις αρχές του 2015 παίζοντας ένα κράμα rock'n'roll και ψυχεδελικών blues, με garage και funk πινελιές. Το πρώτο demo τους ηχογραφήθηκε λίγο μόλις καιρό μετά την ίδρυσή τους, φέρνοντάς τους επί σκηνής σε αρκετά γνωστά μαγαζιά σε Αθήνα και επαρχία, αλλά και σε σημαντικά εγχώρια festivals, όπως τα Schoolwave 2015, Φεστιβάλ Αμαρουσίου, Backyard Festival κ.α. Η 60's και 70's αισθητική ντύνεται με έναν σύχρονο ηχητικό προσανατολισμό και πιασάρικες rock'n'roll γκρούβες αναδύονται μέσα από ένα πάντρεμα μπαρουτοκαπνισμένων blues και ασυγκράτητου ερωτισμού, φέρνοντας στο φως ένα υλικό υψηλής ποιότητας, που αποδεικνύει πως εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας σκηνής.

LINKS:

• Supersoul: www.facebook.com/supersoultheband
• 7-Odds: www.7-odds.com | www.facebook.com/7-Odds-353787491313720
• The Buzzdealers: www.facebook.com/thebuzzdealers
• ΙΛΙΟΝ Plus: www.ilionplus.gr | www.facebook.com/ilionplus

Event page: www.facebook.com/events/390941537950058

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΙΛΙΟΝ plus
Κοδριγκτώνος 17 & Πατησίων, Αθήνα
(πλησίον ΗΣΑΠ Βικτώρια)

πόρτες: 20.30

εισιτήριο: 5 ευρώ

{youtube}_ndIe-nS55g{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured