Δελτίο Τύπου

St Paul's Sessions
Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα, Αθήνα

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, ώρα 21:00
Serafim Tsotsonis

Ο Serafim Tsotsonis είναι ένας από τους γνωστότερους νέους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής, με έντονη δραστηριότητα τόσο ως συνθέτης, όσο και ως παραγωγός. Έχει συνθέσει μουσική για φιλμ, θεατρικά, ντοκυμαντέρ, διαφημιστικά και remixes για λογαριασμό πολλών καλλιτεχνών.

Επίσης πρόσφατα έχει παρουσιαστεί ως το έτερον ήμισυ των Οcean Ηope , ντουέτο που έχει μαζί με την αδερφή του Αγγελική. Το project ταξιδεύει ήδη στη διεθνή αγορά με το πρώτο EP ¨Chamber Dreams¨.

Στις 9 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το 4ο σόλο άλμπουμ του ¨She Swims¨ από την Hush Hush, ανεξάρτητη εταιρία στο Seattle της Aμερικής. Πρόκειται για ένα άλμπουμ με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις σε κινηματογραφικό ύφος, ένα πάντρεμα neoklasikal με ambient, jazz, post rock και dream pop στυλ, ηχογραφημένο εν μέρη στο home studio του στην Αθήνα και στην Κόρινθο.

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, ο Serafim Tsotsonis θα παρουσιάσει αποσπάσματα από τη νέα του δουλειά, παλαιότερα κομμάτια, καθώς και πρωτότυπες δημιουργίες του αποκλειστικά για τη βραδιά.

Συντελεστές:
Δημήτρης Βασιλάκης: Tenor & Soprano saxophones
Ειρήνη Αναστασίου: Cello
Κατερίνα Τεπέλενα: Violin
Αγγελική Τσοτσώνη: Synth, Vocals

St Paul's Sessions
Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα
Πληροφορίες - Κρατήσεις
Υπηρεσία εισιτηρίων: 2107234567
Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
www.ticketservices.gr 

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ προπώληση & 12 ευρώ στην είσοδο

ώρα έναρξης: 21.00

{youtube}6J9m7lfXYfA{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured