Δελτίο Τύπου

THE BULLETS Live!!

Guests: The Snails – Rat Pack Racers

Wild Party DJ SET by AVEREL ROCKER

Doors: 21.30 – Ticket: 7€ !!

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου (παραμονή της αργίας των Φώτων) οι BULLETS επιστρέφουν στην Αθήνα και το αγαπημένο Κύτταρο για την καθιερωμένη ετήσια μεγάλη τους συναυλία. 

Με νέο υλικό στις αποσκευές τους, αλλά και όλες τις αγαπημένες τους επιτυχίες έρχονται με σκοπό να κάνουν την καλύτερή τους εμφάνιση όλων των εποχών 

μπροστά στο πιστό Αθηναϊκό κοινό !!!!!!!

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι ανερχόμενοι rockers "THE RATPACK RACERS" και οι εκπληκτικοί 60's garage punkers "THE SNAILS".

Φυσικά από το show ήταν αδύνατο να λείψει ο "AVEREL ROCKER", που θα σας "δαιμονίζει" με τις μουσικές του επιλογές σε ένα καυτό DJ SET!

Oσοι λοιπόν έχετε δει το show, ξέρετε! Οσοι έρθετε για πρώτη φορά, ετοιμαστείτε για μαραθώνια μπυραεροβική γυμναστική!!!

***THE BULLETS***

Χωρίς αμφιβολία, αποτελούν την μεγαλύτερη και πλέον αναγνωρίσιμη Rock’n’Roll μπάντα της χώρας.

Δημιουργήθηκαν στην Aνατολική Θεσσαλονίκη το 1988. Ηταν η εποχή της έξαρσης του rockabilly σε όλη την Ευρώπη, που ξεκίνησε τα τέλη της δεκαετίας του 70, και έσβησε στα μέσα των 90’s… Το συγκρότημα όμως έμεινε ζωντανό όλα τα πέτρινα χρόνια, δίνοντας αμέτρητα εκρηκτικά live και δημιουργώντας απίστευτες καταστάσεις!

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

H κυκλοφορία του 7ιντσου “FUZZBITTEN” με 3 surf-a-billy κομμάτια, από την On Stage Records το 2003, αποτελεί το ντεμπούτο τους στη δισκογραφία. Συμμετέχουν επίσης στις ελληνικές Rock’n’Roll συλλογές “ENJOY THE GREEKS” 1 & 2, σε συλλογή με ακυκλοφόρητα του περιοδικού Rock+Roll καθώς και σε μία ακόμη με live ηχογραφήσεις, στις Rockabilly συλλογές “White Boppin’ Tower” 1 & 2 που αποτελεί το soundtrack του ομώνυμου φεστιβάλ.

Έχουν κυκλοφορήσει μια συλλογή με τίτλο “THE BULLETS – Their Hottest Tunes 1997-2005” αποκλειστικά για την αγορά του εξωτερικού.

Tο album “Final Race” που κυκλοφόρησε το 2007 επίσης από την On Stage Records, αποτελεί και τη σημαντικότερη μέχρι τώρα κατάθεση της δουλειάς τους. Αφορμή της κυκλοφορίας αυτής έιναι και η συμμετοχή με το ομώνυμο κομμάτι στη cd-συλλογή του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού rock’n’roll περιοδικου “Dynamite!” καθώς και της διασκευής “She’s Wicked” που συμπεριλήφθηκε στη συλλογή/tribute των Fuzztones «Illeg. Spawn Vol. 2» .

To 2014 κυκλοφόρησε το 7” single “My Bonnie / Baby Baby – Bala Bala” καθώς και ένα cd συλλογή “Best of…” με 23 κομμάτια. Το κομμάτι “My Bonnie” έγινε video clip σε μία υπέροχη διεθνή παραγωγή!

Επίσης ηχογραφήθηκε νέο πλούσιο υλικό όπου και αναμένεται για εκρηκτικά αποτέλεσματα με την κυκλοφορία του! Από μέρα σε μέρα κυκλοφορεί η συλλογή "TEDS AND ROCKERS Vol. 2" από την γερμανική "PART RECORDS" και συμμετεχουν με το "I'm a Wolf" .

LIVE-ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ

Στα 28 χρόνια ζωής τους, έχουν «οργώσει» την Ελλάδα και απέκτησαν φανατικούς οπαδούς σε κάθε γωνιά της!

Η φήμη τους έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας μας, με αποτέλεσμα οι δίσκοι τους να έχουν ιδιαίτερη ζήτηση σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία. Οι εμφανίσεις τους στην Ευρώπη στέφοντα πάντα με ιδιαίτερη επιτυχία. Ενδεικτικά έχουν περιοδεύσει σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Βουλγαρία και Τουρκία. Έχουν εμφανιστεί σε τηλεοπτικά shows στην Nancy της Γαλλίας και στη Σόφια.

Η μουσική τους τέλος, έχει καλύψει και μία ταινία με θέμα τους σέρφερς, που γυρίστηκε στη Laguna Beach της California!

Το στυλ που παίζουν είναι δίχως αμφιβολία ROCK’N’ROLL. Σαφώς η βασικότερη επιρροή προέρχεται από τα trash/desperate rockabilly των 50’s, αλλά και τον primitive surf ήχο των αρχών της επόμενης δεκαετίας. Συχνά όμως ανακατεύουν doo-wop, garage και ιδιαίτερα, βρετανικού teddy-boy συστατικά. Το μίγμα αυτό μάλιστα δεν ακούγεται καθόλου «μπαγιάτικο» αφού δεν διστάζουν να το φέρουν στα μέτρα της εποχής μας (sic!).

Η φιλοσοφία του γκρουπ βασίζεται στο fun, στην αγάπη για τη ζωή και στην αισιόδοξη στάση τους απέναντί της.

Και σίγουρα, αυτός είναι ο λόγος που θα συνεχίσουν δεμένοι μαζί, για πάρα πολύ καιρό ακόμα!

LINE-UP:

SHOCKIN’ STEVE – Vocals, Guitar

HARIS GRANIS – Guitar, Backing Vocals

BULLET COST – Drums, Backing Vocals

BILLY KARKAVITSAS – Bass

God bless our ears…

HERE COME THE BULLETS!

***THE SNAILS***

Τo γκρουπ The Snails συστήθηκε το 2005 με μουσικό προσανατολισμό το garage rock n’ roll και τις ευρείες επιρροές του. Μετά από αλλαγές στη σύνθεσή του, το σχήμα έχει την σημερίνη του μορφή.

Μερικές από τις συναυλίες στις οποίες συμμετείχε:

* 5th Tripolis Rock Festival (με Vibravoid, Drug Free Youth), 5-7-08

* 4th Athenaeum Cave στο Rodeo Club (με Jaybirds), 7-11-08

* Opening act στους Magnificent Brotherhood (με Mongrelettes), 28-1-2010

* Greece Gone Garage festival (με Frantic V και Yesterday’s Thoughts), 15-5-2010

- Opening act στους Baby Woodrose (με Mr. Highway Band), 14-12-2012

Το πρώτο τους single με τίτλο ‘Heartbreaker’ κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2009 από την Action Records σε περιορισμένο αριθμό βινυλίου.

To 2011 ηχογράφησαν 14 τραγούδια, υλικό που αποτέλεσε το πρώτο album τους, είχε τίτλο το όνομα της μπάντας και κυκλοφόρησε τον Μαϊο του 2012, από το πολύ φιλόξενο label της Action Records

Τον Ιούνιο του 2013 η μπάντα συμμετείχε στην ταινία 'Ποιος Είναι Επιτέλους Αυτός Ο Τέλης Στεφανής?’

To 2014 το πρώτο album κυκλοφόρησε σε βινύλιο από το σουηδικό label ‘Beluga Records’

Τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφόρησε ψηφιακά ο δεύτερος δίσκος του συγκροτήματος και είχε τίτλο ‘Dr. Acid’.

LINE-UP:

. ΦΟΥΡΛΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Chris) : ΚΙΘΑΡΑ-ΦΩΝΗ

. ΚΑΡΚΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ (Lambros K.) : ΚΙΘΑΡΑ-ΦΩΝΗ

. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Stavros) : ΜΠΑΣΟ

. ΕΠΙΤΡΟΠΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ (Epi): ΝΤΡΑΜΣ-ΦΩΝΗ

. [ Μελίτης Κώστας: nothing but support]

***THE RATPACK RACERS***

Οι The RatPack Racers είναι μία σχετικά καινούρια μπάντα(κλείνει έναν χρόνο από το περσινό της ντεμπούτο) που αποτελείται όμως από μέλη που έχουν χρόνια στις πλάτες τους παίζοντας σε διάφορες μπάντες. Οι RatPack Racers ζουν και αναπνέουν Rock'n'Roll... Σε όλες τις εκφάνσεις του, αν και δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στο Teddy boy παρασυρόμενοι από ονόματα όπως ο Crazy Cavan, the Riot Rockers, και οι Foggy Mountain Rockers. Εκρηκτικοί ρυθμοί, κραυγές και μία διάθεση για γενικότερη φασαρία συμπληρώνουν την σκηνική τους παρουσία.

Το Line Up των RatPack Racers συνθέτουν οι παρακάτω:

LINE-UP:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΖΟΓΛΟΥ: VOCALS

ΙΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ:GUITAR

ΦΙΛΙΠΟΣ ΤΕΡΖΗΣ:DRUMS

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΚΗΣ:BASS GUITAR

{youtube}ej9AWPI-rYY{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured