φωτογραφία: Joe Pateraki

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΙΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ & Polis
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ
ΠΩΛΙΝΑ

Πωλίνα, Μπίγαλης και Χαριτοδιπλωμένος!!!

Οι τρεις ...«Μάγοι», με δώρα τα αγχολυτικά τραγούδια τους και το μοναδικό κέφι που ξέρουν να δημιουργούν θα μας χορέψουν στους ρυθμούς τους τα 2 επόμενα Σάββατα των γιορτών: παραμονή Πρωτοχρονίας και Σάββατο 7 Ιανουαρίου!!!

Αυτή η μοναδική παρέα, που τα τελευταία χρόνια σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της, που δεν έχει αφήσει άνθρωπο για άνθρωπο ...καθιστό, με τη συνδρομή των εκρηκτικών Polis και του showman Δημήτρη Κίκλη θα μας ξεσηκώσουν με τις αμέτρητες επιτυχίες τους μέχρι τελικής πτώσης!!!!!

Ετοιμαστείτε για…

«Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες», «Μελισσούλα», «Τα κορίτσια ξενυχτάνε», «Ροζ Μπικίνι», «Του Αιγαίου τα Μπλούζ», «Βραδινό μπανάκι», «Πους Απς», «Κατερίνα», «Όσο υπάρχει αυτή η αγάπη», «Μπιρίμπα», «Με την πρώτη ματιά», «Στοιχηματίζω», «Κυκλοφόρησε», «Σοκολατί», «Μου λείπεις», «Έτσι σε θέλω», «Ράδιο αγάπη μου», «Η κόρη του περιπτερά», «Ψηλές κοντές», «Καλή επιτυχία», «Ζηλεύω», «Το καπελάκι», «Lost in the Night” και after-party με όλα τα 80s και 90s Super Hits!!!!!!!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Κύτταρο
Ηπείρου 48 & Αχαρνών

πόρτες: 00.30 (31/12), 22.00 (7/1)
είσοδος: 15 ευρώ (με ποτό) / φιάλη 120 ευρώ

επικοινωνία-κρατήσεις: 210 8224134, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προπώληση:

ΚΥΤΤΑΡΟ 10-13.00 καθημερινές και ώρες-μέρες συναυλιών
VIVA.GR  http://www.viva.gr/ 
PUBLIC  http://www.public.gr/ 
RELOAD STORES  https://www.facebook.com/ReloadStores   
SEVEN SPOT  http://www.sevenspot.gr/
11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου http://www.11876.gr/

{youtube}oerLihBmZCQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured