Δελτίο Τύπου

Το MERLIN’S MUSIC BOX και
UNREST productions παρουσιάζουν:

A Sexy Drank Xmas!
w/ The Sexy Christians, The Dead Dranks & The Jet Black

Τρίτη 27 Δεκέμβρη 2016
στο ΙΛΙΟΝ plus

Μέσα στην καρδιά των γιορτών, λίγο πριν τον αποχαιρετισμό του 2016 (μπρρ) και την υποδοχή του 2017 (για να δούμε), η χριστουγεννιάτικη διάθεση αναζωογονείται μέσα από τη συνάντησή της με τη καταστροφική μαγεία του Rock 'n Roll. Στις 27 Δεκέμβρη (Τρίτη) στο κέντρο της Αθήνας και στο ΙΛΙΟΝ plus (Κοδρικτώνος 17 & Πατησίων)

Οι μάγοι του Merlin's Music Box και οι θορυβώδεις της Unrest Productions παρουσιάζουν τρεις από τις πιο νέες και ενδιαφέρουσες μπάντες της Αθήνας: Τους The Sexy Christians, τους The Dead Dranks και τους Jet Black που ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα διαφορετικό μουσικό ροκ χριστουγεννιάτικο πάρτυ. (Στο οποίο φυσικά θα επικρατήσει ένας εντελώς παράξενος, ακατάλληλος, απροσάρμοστος και πανέμορφος μουσικά και γενικότερα αισθητικά χαμός. αλλά αυτά να μην τα λέμε να έρθετε να τα δείτε, έτσι θα γίνουν πάντως, εμείς σας προειδοποιήσαμε και αμαρτία ουκ έχουμε).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 8:30
Είσοδος 7€

The Sexy Christians

Οι “The Sexy Christians” έχουν μια ιδιαίτερη επαφή με την πραγματικότητα. Παίζουν μουσική ως προέκταση της προσωπικότητάς τους. Το rock n' roll τους είναι ιερό, έντονο και πολύχρωμο. Οι χορευτικοί ρυθμοί τους προέρχονται από τα βάθη της ζούγκλας και συντονίζονται με την Ύπαρξη, στην προσπάθεια κάθε στιγμή να είναι μοναδική και τέλεια.
Γνωρίζονται από παλιά αλλά το Δεκέμβρη του 2012 επισημοποίησαν την ταραγμένη σχέση τους. Δεν είναι μπάντα, είναι ένα ποικιλόμορφο αμφισεξουαλικό κτήνος με πολλά κεφάλια που του αρέσει να τριγυρνάει, να τζουτζουρεύει και να λικνίζεται αέναα.

Τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφόρησαν τον πρώτο δοκιμαστικό τους δίσκο με τίτλο "God Proudly Presents". Όπως λένε και οι ίδιοι, «όπου τους πετύχετε, αγκαλιάστε τους και η μέρα σας θα πάει καλά»

Προσυπογράφουμε !!!

The Dead Dranks

Οι “The Dead Dranks” είναι μια μπάντα από την Αθήνα η οποία σχηματίστηκε το 2005. Ξεκίνησαν να παίζουν ως τρίο αλλά ύστερα από κάποιες αλλαγές μελών κατέληξαν στο σημερινή τους σύνθεση, η οποία αποτελείται από τους:

Soto Gem : φωνή, κιθάρα
Tony : κιθάρα, φωνητικά
Pol Jag : μπάσσο
Akis : τύμπανα

Αρχικά εμπνεύστηκαν από κλασσικές rock ‘n’ roll μπάντες όπως οι Ramones, οι Stooges, οι Social Distortion, οι Wipers κλπ. αλλά ο ήχος τους στην πορεία επηρεάστηκε από διάφορα παρακλάδια του rock ‘n’ roll όπως το garage punk των 60s, το punk rock, η rock σκηνή της Αυστραλίας, το post punk και γενικά από οτιδήποτε τους εκφράζει στη μουσική ανεξαρτήτως συγκεκριμένου ιδιώματος.

Έχουν εμφανιστεί στις περισσότερες γνωστές σκηνές της Αθήνας όπως το Gagarin 205, το An club, τo Κύτταρο, το Six Dogs, το After Dark, το Rodeo κλπ. ενώ έχουν συμμετάσχει σε αρκετές εκδηλώσεις αλληλεγγύης που έχουν κατά καιρούς διοργανωθεί στην Αθήνα. Επίσης, έχουν μοιραστεί τη σκηνή με αρκετές σημαντικές μπάντες της εγχώριας rock σκηνής όπως οι Last Drive, τα Αρνάκια, οι Panx Romana κλπ. Η σημαντικότερη μέχρι τώρα στιγμή τους ήταν όταν άνοιξαν τη συναυλία των punk θρύλων Buzzcocks στο Κύτταρο.

Στη μέχρι τώρα πορεία τους έχουν ηχογραφήσει αρκετά demo ενώ το 2013 μπήκαν στο στούντιο και έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για το ντεμπούτο άλμπουμ τους το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβρη του 2016.

Jet Black

Οι Jet Black είμαι μια μπάντα που μόλις εδώ και ένα χρόνο έχει έλθει στο προσκήνιο τις ελληνικής underground σκηνής.  Πριν 2 μήνες κυκλοφορήσαν το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο "Βutterfly", ενώ το νέο τους κομμάτι με τίτλο "Fire in the Rain" μόλις κυκλοφόρησε, παράλληλα είναι πάλι στο στούντιο γράφοντας δύο νέα κομμάτια. Μια από τις ποιο ελπιδοφόρες νέες μπάντες που στις 27 του Δεκέμβρη θα ροκάρουν το κοινό του ΙΛΙΟΝ plus και θα ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα με τους Rock 'n' Roll ήχους τους!

MERLIN’S MUSIC BOX

Το Merlin’s Music Box ήταν, είναι και θα είναι ένα φανζίν που κυκλοφόρησε το πρώτο του τεύχος τον Οκτώβριο του 1989 και έκλεισε τον έντυπο κύκλο του το 1995, έπειτα από 26 τεύχη. Ενεργοποιήθηκε εκ νέου την άνοιξη του 2014, αυτή τη φορά ηλεκτρονικά, μέσω του facebook και της ιστοσελίδας του (www.merlins.gr/), με σκοπό την παρουσίαση μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών από το χώρο της rock (και όχι μόνον), τη διοργάνωση εκδηλώσεων και, κυρίως, την τέρψη των φίλων του.

UNREST Productions

Η Unrest Productions είναι μια νεοσύστατη κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση - παρέα που δραστηριοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας, της κοινωνικής έρευνας / δημοσιογραφίας και των καλλιτεχνικών παραγωγών. Αποτελείται από επαγγελματίες και ερασιτέχνες που κατά πως λένε "εμπνέονται από την εποχή τους, αντλούν από το παρελθόν και επιχειρούν να συμβάλλουν στην ανίχνευση του δρόμου για το μέλλον που αντιστοιχεί στην κοινωνική πλειοψηφία". Δημοσιογράφοι, ερευνητές, καλλιτέχνες, σχολιαστές, εργαζόμενοι στην επικοινωνία και την οργάνωση παραγωγών (εγκλωβισμένοι οι περισσότεροι στην εργασιακή περιπλάνηση) που επιχειρούν να παρέμβουν και να δημιουργήσουν χωρίς φόβο αλλά με πάθος στη δημόσια σφαίρα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η σελίδα του event στο Facebook  https://www.facebook.com/events/1213077458750937/

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Mε Ηλεκτρικό
Σταθμός Βικτόρια

Mε Λεωφορείο
Από 3ης Σεπτεμβρίου τα Λεωφορεία 054, 605 στάση Αγγελοπούλου
Από Πατησιών τα Λεωφορεία 608, 622, Α8, Β8 στάση ΟΤΕ Πεδίου Άρεως
& 022, 224 στάση Πανελλήνιος

Με Τρόλεϊ
τα Τρόλεϊ: 3, 5, 11, 13, 14 στάση ΟΤΕ Πεδίου Άρεως & 2, 4 στάση Πανελλήνιος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 6973936012

{youtube}QnZa7q74klY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured