Δελτίο Τύπου

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Ώρα 20.00

Δημοτικός Κινηματογράφος Βύρωνα «Νέα Ελβετία» (πρώην «Λουίζα»)

Νέας Ελβετίας 34 & Σεβάστειας, Βύρωνας

Δημήτρης Βεριώνης 

Παρουσίαση του δίσκου «ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ ΑΧΥΡΟΥ»

(εκδόσεις Μετρονόμος). Πρόκειται για 24 μουσικές ιστορίες μικρού μήκους σε δικούς του στίχους και μουσική, για το καλοκαίρι και τη μνήμη. Πρόκειται για τραγούδια και μουσικές με πλούσια ηχοχρώματα, τα οποία φωτίζουν με αγάπη και νοσταλγία τη μνήμη που προσπαθεί να σταθεί όρθια απέναντι στον ορμητικό κυματισμό του χρόνου καθώς και το καλοκαίρι που επιμένει μέσα στην καρδιά του χειμώνα και δεν προσπερνά. 

Εκτός από τα τραγούδια του Καλοκαιριού του Άχυρου, θα παρουσιαστούν και τραγούδια από τη δεκαετή πορεία και τις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές του τραγουδοποιού (Το Πιο Όμορφο Παράθυρο Της Πόλης, Κάτω Απ’ Το Ίδιο Φεγγάρι), ενώ δε θα λείψουν και οι φιλικές συμμετοχές άλλων καλλιτεχνών. 

Όλα τα τραγούδια από το Καλοκαίρι Του Άχυρου προλογίζει η ηθοποιός Κυριακή Γάσπαρη, η οποία διαβάζει τα κείμενα που συνοδεύουν τα τραγούδια και τις μουσικές στο βιβλίο,  εισάγοντας με αυτόν τον τρόπο τον θεατή-ακροατή στο ανάλογο κλίμα.

Η μουσική επιμέλεια είναι του Όμηρου Κομνηνού, ενώ μαζί με τον Δημήτρη Βεριώνη θα εμφανιστούν οι: Όμηρος Κομνηνός (μπάσο, μουσική επιμέλεια), Χρήστος Ηλιόπουλος (κιθάρα) 

Πέτρος Μιχόπουλος (κιθάρα), Χρήστος Ζελελίδης (τύμπανα), Δήμητρα Αποστόλου (πλήκτρα), 

Κατερίνα Σιαμά (φλάουτο), Γεννάδιος Μπίκωφ (βιολί), Γιώργος Γαϊτάνος (βιόλα),  Ευγένιος Μπένσης (τσέλο), Αλέκα Γιανναδάκη (τραγούδι), Κυριακή Γάσπαρη (ηθοποιός).

Φιλική συμμετοχή: Γεωργία Βεληβασάκη, Μιχάλης Τσαντίλας

Η συναυλία γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα, έχει δωρεάν είσοδο και προαιρετική προσφορά τροφίμων στον χώρο.

{youtube}ZGO0SHZpefQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured