Δελτίο Τύπου

To πρώτο Σάββατο του Ιουλίου, τρία πολύ διαφορετικά και ανατρεπτικά ονόματα της ελληνκής χιπ χοπ ενώνονται για πρώτη φορά. Με αφορμή την παρουσίαση του πρώτου δίσκου της, η ΡΟΗ συναντάει επί σκηνής six d.o.g.s τα φρέσκα ταλέντα της ΜΙ55Τ και ΤWINSANITY σε μία συναυλία γεμάτη εκπλήξεις, με guest ΜCs και DJ set του ΤΑΦ Π από τους FACE 2 FACE.

POH

Τράβηξε την προσοχή αρχικά χάρη σε ένα άρθρο του Vice με τίτλο «Οι Ελληνίδες Ράπερ που Φτύνουν Ρίμες». 9 μήνες μετά, η ΡΟΗ παρουσιάζει την πρώτη επίσημη δουλειά της με τίτλο ''Kundalini'', μια μίξη Blues αλλά κυρίως jazz και downtempo χιπ χοπ παραγωγών, που δίνει μια γαλλική «μαύρη» ατμόσφαιρα στον ήχο της. Σε συνεργασία με μουσικούς από διάφορα είδη όπως οι Jerome Kaluta, Gutter Case, Θοδωρής Καρέλλας, JK ONE και Sifu VERSUS, θέτει πολύ ψηλά τον πήχη στο ατμοσφαιρικό της ήχο, ενώ, αν και ελληνίδα, επιλέγει γαλλικό στίχο.

MI55T

Μια «Ήρεμη Δύναμη» (έτσι λέγονταν ο πρώτος της δίσκος) που μόνο ήρεμη δεν είναι. Ο λόγος για την Μi55T, που με την πρώτη της κυκλοφορία τoν Ιούλιο του 2015 κατέκτησε την ελληνική χιπ χοπ σκηνή και θεωρείται πλέον επάξια μία από τις πιο αξιόλογες γυναίκες ράπερ στην Ελλάδα. Mε συμμετοχές στο THHF 2015 και παρουσία σε συναυλίες καλλιτεχνών όπως oι Dirty Dike, REVERIE και Jam Baxter, μας κάνει να αυπομονούμε μια ακόμη φορά για την δυναμική στιχουργική και σκηνική παρουσία.

TWINSANITY

Τους γνωρίσαμε από τo Traffic Jam Project τους και το μοναδικό ''Αcid Rain''. Το αγγλικό δίδυμο των 22χρονων μουσικών ξεκίνησε το ταξίδι του παίζοντας μουσική στο δρόμο, για να φτάσει να ηχογραφήσει κομμάτια  που ξεχώρισαν χάρη  στα πλούσια φωνητικά τους skills και τον βαθύ ήχο. Ο εξαιρετικός πρώτος τους δίσκος, με συνεργασίες ονομάτων όπως ο ΜC YINKA, Ταφ Λάθος και Νick Vee, μόλις κυκλοφόρησε και φέρει τον τίτλο ''The Quest''.

Six d.o.g.s.
Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι

Σάββατο 2 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 5 ευρώ

{youtube}k7D7b9NdpeA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured