Δελτίο Τύπου

Lost Bodies

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 

Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5 

Ώρα προσέλευσης: 21.00 

Είσοδος ελεύθερη

Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!

Το ιστορικό συγκρότημα που μετρά 30 χρόνια παρουσίας στην εγχώρια μουσική σκηνή φημίζεται για τις σπάνιες εμφανίσεις του. Οι συναυλίες του δομούνται γύρω από το σαρκαστικό στίχο, την punk διάθεση, το πειραματικό στοιχείο και την άμεση επικοινωνία με το κοινό.

Τα Χαμένα Κορμιά δε φοβούνται να καταργήσουν τα όρια ανάμεσα στα μουσικά είδη. Παίζουν αυτό που νιώθουν, με ειλικρίνεια και λίγη παράνοια. Ίσως και πολύ. 

Lost Bodies

Οι Lost Bodies εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Αθήνας το 1985 κυκλοφορώντας 2 κασέτες. Πλέον έχουν στο ενεργητικό τους 13 κυκλοφορίες.

Η μουσική τους βρίσκεται στις παρυφές της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής και ενσωματώνει στοιχεία από industrial, trip-hop και post-punk ήχους μέχρι funk και avant-garde στοιχεία, σε μια πειραματική μίξη ακουστικού, ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού ήχου με αρκετά στοιχεία πρόζας και κοινωνικής σάτιρας.

Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Θάνο (φωνή), Γιώργο (κιθάρες και φωνή), Βασίλη (μπάσο), Λέανδρο (κρουστά), Κωσταντή (κιθάρα).

www.lostbodies.gr/ndx.html

www.youtube.com/lostbodies

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured