Δελτίο Τύπου

Burn The Sun
Fuel Eater
Caldera

Κυριακή 29 Μαΐου 2016
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 20.30
Είσοδος: 5 ευρώ

Οι Burn The Sun, οι Caldera και οι Fuel Eater φέρνουν τη ψυχεδέλεια και τον αγνό heavy metal ήχο τους στη σκηνή του Ρομάντσο.  Ένα live γεμάτο μουσικούς πειραματισμούς και αντιθέσεις με τρία από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

BURN THE SUN
Οι Burn the Sun είναι ένα stoner rock συγκρότημα το οποίο ενσωματώνει στον ήχο του στοιχεία της post rock και sludge σκηνής. Γεννήθηκαν από μια παρέα σχολικών φίλων οι οποίοι ξεκίνησαν τους μουσικούς τους πειραματισμούς στο δώμα μιας αθηναϊκής ταράτσας το 2009. Έπειτα από ατελείωτες ώρες πρόβας, διασκευές και ακροάσεις μουσικής ξεκίνησαν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα υπό το όνομα Scapegoat. Ξεκινώντας να βρίσκουν την μουσική τους ταυτότητα και δοκιμάζοντας τις ικανότητες τους, το 2012 κυκλοφορούν το πρώτο τους demo, μία DIY προσπάθεια με τίτλο Burn the Sun. Στα τέλη του 2014 κυκλοφορούν το πρώτο τους EP Crack of Dawn το οποίο ηχογραφήθηκε στα Unreal Studioz τον χειμώνα του 2013-2014.
https://burnthesun.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/burnthesuns/

FUEL EATER
Οι Fuel Eater δημιουργήθηκαν στην Πάτρα στα τέλη το 2012 από μια παρέα φοιτητών. Άρχισαν να συνθέτουν τη δική τους μουσική και μετά από μερικές ανακατατάξεις στη σύνθεση τους κυκλοφόρησαν το πρώτο τους promo demo το 2014. Παράλληλα άρχισαν τις εμφανίσεις σε πολλά μέρη της χώρας. Τον Οκτώβρη του 2015 κυκλοφόρησε η πρώτη full length κυκλοφορία τους με τίτλο Centralia ενώ οι ζωντανές εμφανίσεις τους ανά τη χώρα είχαν σημαντική αύξηση. Βρίσκονται στο στάδιο σύνθεσης της δεύτερης ολοκληρωμένης κυκλοφορίας τους
https://fueleater.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/FuelEater/

CALDERA
Οι Caldera σχηματιστήκαν στην Αθήνα το 2013, αρχικά ως ντουέτο. Ως τρίο πλέον, βαδίζουν στα μονοπάτια της instrumental post με πειραματική διάθεση. Αυτή την περίοδο διαμορφώνουν τον πρώτο δίσκο τους.
www.facebook.com/calderagr 
https://caldera.bandcamp.com/releases

Facebook event: https://www.facebook.com/events/582639535228970/

{youtube}a59k_PQGhkA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured