Δελτίο Τύπου

ΣΟΦΙΑ ΕΜΦΙΕΤΖΗ
Μουσική σκηνή ΞΕΦΩΤΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΪΟΥ 2016

Συμμετέχουν οι: Μιχάλης Παπαζήσης, Γιάννης Λεκόπουλος και Φώτης Θεοδωρίδης

Την Παρασκευή 13 Μαΐου το Ξέφωτο υποδέχεται μια μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, τη Σοφία Εμφιετζή. Η οποία και θα ερμηνεύσει τραγούδια μεγάλων μας δημιουργών όπως του Β.Τσιτσάνη, Απ.Καλδάρα, Α.Πάνου, Γ.Ζαμπέτα, Μ.Θεοδωράκη , Μ. Λοΐζου κ.α.

Τη Σοφία Εμφιετζή την πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη συνεργασία της με το συγκρότημα Αθηναϊκή Κομπανία το 1981, στο δίσκο ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΘΕΙΕ ΤΑΚΗ (όπου συμμετείχε και η Χαρούλα Αλεξίου), ο οποίος γίνεται αμέσως χρυσός. Έπειτα ακολουθούν συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες στη δικογραφία και σε εμφανίσεις: οι Χ.Αλεξίου, Στ.Διονυσίου, Ελ.Βιτάλη, Μαν.Μητσιάς, Γ.Πουλόπουλος, Χρ.Νικολόπουλος, Δ.Μητροπάνος, Α.Χρυσάφη, Ν.Άσιμος, Ρ.Κουμιώτη, Αντ.Βαρδής, Γ.Κόρος, Μαριώ κ.ά.

Επίσης ηχογραφεί μεγάλες λαϊκές επιτυχίες που τους δίνει καινούργια διάσταση με την ξεχωριστή φωνή της όπως Γιουλμπαχάρ, Σκληρός χωρισμός, Καλή τύχη, καθώς και νέα τραγούδια που αγαπήθηκαν όπως το «Σ΄ένα άλμπουμ» και το «Φταίω».

Μαζί της θα τραγουδήσουν τρεις εξαίρετοι τραγουδιστές, ο Μιχάλης Παπαζήσης, ο Γιάννης Λεκόπουλος και ο Φώτης Θεοδωρίδης.

Mαζί τους οι μουσικοί:

Σάκης Κοντονικόλας (Πιάνο)
Χριστόδουλος Πουλιούδης (Κιθάρα)
Δημήτρης Γουμπερίτσης (Κοντραμπάσο)
Παύλος Παφρανίδης (Μπουζούκι)

Ώρα έναρξης 23.00 μ.μ
Είσοδος 10 ευρώ με ποτό

Ξέφωτο: Λυκούργου 5, Λαδάδικα
2314015911 & 6931091534

{youtube}te1VPyM5Lds{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured