Δελτίο Τύπου

Οι Radio Nowhere, η πρώτη και μοναδική tribute band στα τραγούδια & στη μουσική του Bruce Springsteen την Πέμπτη 12 Μαΐου, κατεβαίνουν στο κέντρο της πόλης για να δονήσουν συναρπαστικά το Rockwood!

Η 6μελής μπάντα από την Αθήνα συστάθηκε το φθινόπωρο του 2015, καθώς δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε μέχρι εκείνη τη στιγμή κάποιο γκρουπ στον ελλαδικό χώρο που να ασχοληθεί τόσο ενεργά και θερμά με την τραγουδοποιία του Bruce Springsteen και την ζωντανή απόδοσή της συναυλιακά.

Μέχρι στιγμής, το γκρουπ προσφέρει ένα ζωντανό πρόγραμμα 2+ ωρών, με τραγούδια απ' όλη σχεδόν τη δισκογραφία του "The Boss" (όπως αποκαλούν οι fans τον Bruce Springsteen), αποδίδοντας με εξαιρετική πιστότητα και ατόφιο δυναμισμό την ενέργεια των συναυλιών του μεγάλου αυτού αμερικανού καλλιτέχνη και της μοναδικής μπάντας του.

Ξεκινήσανε να παίζουν ζωντανά το Μάρτιο του 2016, ύστερα από μια σειρά προβών, ώστε να καταφέρουν να προετοιμάσουν, να αποδόσουν και να αιχμαλωτίσουν -σε κάποιο βαθμό- τον ήχο και την εκρηκτική διάθεση που βγάζει ο τραγουδοποιός και η μπάντα του επί σκηνής. Τα 6 πρώτα live έγιναν στο Nixon Bar του Κεραμεικού, τον εξαιρετικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας που μόλις έκλεισε τις πόρτες του δια παντός, με πολύ θερμή ανταπόκριση από το κοινό που τις παρακολούθησε. Σύντομα, θα ακολουθήσουν περισσότερες εμφανίσεις σε bar και μουσικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας.

Οι Radio Nowhere είναι:

Διαμαντής Διαμαντίδης - κιθάρες, φωνή

Αλέξανδρος Δανδουλάκης - ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Γιώργος Λαγογιάννης - πλήκτρα, πιάνο

Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος - ηλεκτρικό μπάσο

Δημήτρης Καραγιάννης - τενόρο σαξόφωνο

Κρίτων Μπελλώνιας - τύμπανα

Βασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων 46, Μουσείο, Αθήνα
(5 λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό Βικτώρια)
Κρατήσεις: 2155010941 - 6980762062 (τηλ. κρατήσεις καθημερινά από τις 19:00)
+5, μόνο στο πρώτο ποτό/μπύρα/κρασί κτλ. αντί εισόδου

Ήχος: Γιώργος Φιλικόζης

Logo & Artwork: Μάνθος Στεργίου (Manster Design)

Αφίσες & Artwork: Θωμάς Αρσένης

{youtube}MtrOYsNCPmg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured