Δελτίο Τύπου

Ο Νέγρος Του Μοριά & το 307 SQUAD, σας παρουσιάζουν :
" Χτένι και Τέχνη " Live στο 6 d.o.g.s.

Στους περίεργους και μπερδεμένους καιρούς που ζούμε, όλοι έχουμε ανάγκη από έναν ήρωα, κάποιον να βγει μπροστά, να μιλήσει αληθινά, να εκφράσει με λόγια και μουσική αυτά που αισθανόμαστε άλλα δεν μας βγαίνουν ακριβώς όπως θα θέλαμε. Κάποιον που στο τέλος της ημέρας θα μας χτυπήσει φιλικά στην πλάτη, θα ανεβάσει την ένταση στο σύστημα και θα μας πει «πάμε τώρα…θα γυρίσει ο τροχός…ώρα να περάσουμε καλά…».

Ο Νέγρος Του Μοριά είναι ο μεταμοντέρνος ήρωας του κέντρου της Αθήνας, ένα τριαντάφυλλο βγαλμένο από τα τσιμέντα, ένας «Ελληνάρας Του Περιθωρίου», ένα γνήσιο σπλάχνο της Κυψέλης και των Αμπελοκήπων. Ο Νέγρος Του Μοριά δε βάζει νερό στο κρασί του, δε μασάει τα λόγια του, ούτε όταν λέει αλήθειες, ούτε όταν σπάει πλάκα, γιατί ξέρει πραγματικά να σπάει πλάκα: «…δυναμικός σαν τον Tyson, έγραψε σαν τους Python…» λέει σε ένα από τα κομμάτια του.

Η μουσική του είναι ένα προϊόν της Ελλάδας την μετά ‘μηδέν οκτώ’ εποχή, ένα μείγμα West Coast, Boom Bap, Post 00s Rap Beats, με λίγη δόση από TR-808 και Αφροκρητικής μουσικής. Είναι ένα πάρτι στο Πεδίον του Άρεως στο οποίο είναι όλοι καλεσμένοι, Έλληνες, μετανάστες, αλάνια και ρεμπέτες!

Την Πέμπτη 5 Μαΐου ο ΝΤΜ57, o Mad Clip και το 307 Jam Squad καταλαμβάνουν τη σκηνή του 6 d.o.g.s. για το πρώτο live του 2016 - ένταση, ιδρώτας και ψύχή!

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016
Νέγρος Του Μοριά & 307 SQUAD Live
6 d.o.g.s. - Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Ώρα Έναρξης: 21.00
Είσοδος: 5 ευρώ

{youtube}BQYbMmv-O_E{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured