Δελτίο Τύπου

Acoustic room ft.
Οι Chinese Basement είναι οι ΖΗΤΙΑΝΟΙ
special guest: Acid Baby Jesus

Bios.Τesla bar
Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016
Ώρα Προσέλευσης: 21.30
Είσοδος ελεύθερη
 
Oι Chinese Basement είναι οι ΖΗΤΙΑΝΟΙ και στο δεύτερο Acoustic Room υποδέχονται τους Acid Baby Jesus.

Οι Chinese Basement, παιδιά ακόμα το 2011, άρχισαν πρόβες σε ένα υπόγειο κινέζικου εστιατορίου και από τότε χτίζουν τη φήμη μίας πολύ δυναμικής λάιβ μπάντας και εκπλήσσουν ευχάριστα με τις ηχογραφήσεις τους.

Τα δύο προηγούμενά τους άλμπουμ  Litmus και Διαδικασία Ημέρευσης-Domestcation Process, χαρακτηρίζονται από garage ήχο και αυθεντική DIY αισθητική ενώ αποκαλύπτουν μία νέα πτυχή του ελληνικού στίχου.

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου, θα μοιραστούν μαζί μας το υλικό που έχουν δημιουργήσει μέσα από τα λάιβ τους στους δρόμους ως ΖΗΤΙΑΝΟΙ  σε ένα ακουστικό σετ και με σπέσιαλ γκεστς τους Acid Baby Jesus.

ΖΗΤΙΑΝΟΙ προσοχή ο τρίτος κόσμος σας καλεί , εδώ μέσα έχουν χαθεί περισσότερα απ'όσα έχουν κερδιθεί  Επαιτία Μια ΠΩΠ μπάντα που φτιάχτηκε για βαφτίσια & γάμους ΠΕΝΕΙΑΩ ο υδρότας σπάνιος και πολύτιμος για να χυθεί ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΖΟΥΖΟΥ, ΜΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ τΑ ΠΟΥΛΙΆ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ , ΚΑΜΤΕ ΚΑΤΙ του διαόλου η λαλιά με σέρνει όλο..όταν καώ θα΄μαι αδερφός ...θα'μαι αδελφός.. κι ο Πόλεμος ποτέ δεν τελειώνει- το ευτυχισμένο ζευγάρι ''Κίκης και Ισμύνη'' Το μήνυμα δεν στάλθηκε. Ελέγξτε τη σύνδεση στο Internet και πατήστε για να δοκιμάσετε ξανά.

Acoustic Room
Τo Acoustic Room συμβαίνει κάθε εβδομάδα στο Tesla.

Ένας αγαπημένος μας καλλιτέχνης κάθε φορά, μεταμορφώνει το Tesla στο δικό του δωμάτιο, γίνεται οικοδεσπότης του Acoustic Room και μας ξεναγεί στο μουσικό του σύμπαν.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured