Δελτίο Τύπου

Το συγκρότημα που γεννήθηκε στον απόηχο και τις στάχτες της εξέγερσης του Δεκέμβρη.Το συγκρότημα που ήρθε να ταράξει τα νερά με τον επικίνδυνο, αιχμηρό και βαθιά ρομαντικό του στίχο, τις γλυκά μελαγχολικές και οργισμένες μουσικές του. Σε μία περίοδο όπου η εγχώρια ελληνόφωνη σκηνή της ραπ, εκτός λίγων εξαιρέσεων , παρέπαιε ανάμεσα σε ακίνδυνους εγωκεντρικούς στίχους και σε μία ανήλικη, ανούσια καλλιτεχνική αισθητική, οι Φράξια έσφιξαν δόντια και γροθιές και οριοθέτησαν ξανά τη σχέση του άμεσου επικίνδυνου λόγου με το μικρόφωνο.
7 χρόνια μετά παραμένουν πιστοί στο αρχικό ανθρωποκεντρικό και συνεπώς βαθιά ταξικό τους πρόταγμα.


Χαρακτηρισμένοι από κάποιους ως αντάρτες της σκηνής ή σύγχρονοι ποιητές των δρόμων οι Φράξια σε τούτη την εποχή του τέλους των αρνήσεων και της φαντασίας παραμένουν ζωντανοί συνεχίζοντας να προκαλούν ρωγμές, να παρεμβαίνουν σε ανόθευτα μυαλά και να αντιπαλεύουν μεσοβέζικες στάσεις.

7 χρόνια με πολλές εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία.
7 χρόνια με πολιτικές παρεμβάσεις, άρθρα, στίχους, μουσικές, δίσκους, έκδοση βιβλίων και μουσικές συμπράξεις.

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου οι Φράξια και το ManifestoTheLabel σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους όλα τα παραπάνω και να θυμηθείτε παρέα τους ότι οι ατόφιες φωνές όσο κι αν πληγώνονται , όσο κι αν λυγίζουν από την ασχήμια και την αγριότητα αυτού του σάπιου κόσμου, διαθέτουν παράλληλα και μία δύναμη σπάνια,
που τις κρατάει
όρθιες
για να συνεχίζουν.


'' Απ`το Μανιφέστο εκφράζεται η δική μας φωνή
πόσο τους πονάει να`ξερες που είμαστε ζωντανοί...''


7 χρόνια ΦΡΑΞΙΑ….Όλα συνεχίζονται……

18/3/2016
Βums - Ακαδημίας 98-100
Guest - Brak ( Χνάρια )
Openning - Μαύρη Παλίρροια
Είσοδος - 6 ευρώ με μπύρα
Έναρξη - 21.30

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured