Δελτίο Τύπου

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ
+ CLAN OF XYMOX (live)
+ 10 DARKWAVE / EBM / GOTHIC DJ'S

Το Σάββατο 5 Μαρτίου, οι θρυλικοί Clan of Xymox, δύο χρόνια μετά τη τελευταία τους επίσκεψη και το επικό sold out στο Death Disco, επιστρέφουν στο τόπο του εγκλήματος.


Και μάλιστα σε ένα event που από πέρυσι είχαν οι ίδιοι εκφράσει την επιθυμία τους να συμμετάσχουν.

Οι Clan of Xymox ήταν για πολλά χρόνια απωθημένο της τοπικής dark wave κοινότητας. Ένα συγκρότημα που έγραψε μερικές από τις χρυσές σελίδες της 4AD, με αναρίθμητα club hits στα σκοτεινά στέκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και με πολυάριθμους οπαδούς που τους τοποθετούσαν δίπλα στους Cure, τους Bauhaus και τους Joy Division.

Αν και ενεργοί από τις αρχές των 80's μας πρωτοεπισκέφθηκαν μόλις στα τέλη των 90's και έκτοτε, αναπτύχθηκε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό. Μια σχέση που βασίστηκε στην δισκογραφική συνέπεια που έχουν επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια και στις εξαιρετικές συναυλίες τους με τις οποίες καταφέρνουν να ικανοποιούν τους παλιούς αλλά και τους νέους fans τους.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου να είστε προετοιμασμένοι να ακούσετε μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια που κυκλοφόρησαν ποτέ οι Clan of Xymox με την ετικέτα της 4AD στα 80's (a day, back door, stranger, louise, muscoviet mosquito κ.τ.λ.), τις καλύτερες στιγμές από την σύντομη αλλά εξαιρετική περίοδό τους σαν Xymox και τα highlights της πιο πρόσφατης εποχής τους!

Οι Clan of Xymox ήταν και είναι ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της dark wave σκηνής και αυτό φροντίζουν να το κάνουν σαφές σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση. Και το οτι η τωρινή εμφάνισή τους συνδυάζεται με το γενέθλιο πάρτι του Death Disco μας κάνει να περιμένουμε μεγάλα πράγματα!

Ώρα έναρξης 21:30
Είσοδος μέχρι τις 00:30 15€
Από τις 00:30 και μετά η είσοδος θα είναι 5€ (με μπύρα/κρασί)

Eισιτήρια προπωλούνται προς 15€ στο Death Disco και στο Le Disque Noir στα Εξάρχεια (Θεμιστοκλεόυς 29).


 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured